Tjuvholmen ligger på yttersiden av Aker Brygge. Her finner vi noen av landets mest eksklusive leiligheter.

Investor John Brendmoe selger sin splitter nye gigantleilighet på 330 kvadratmeter. Luksuskåken har terrasse på 70 kvadratmeter med panoramautsikt over havnebassenget i Oslo. Den er innredet etter alle kunstens regler av interiørarkitekt Helene Hennie, opplyser megler Carl Fredrik Solli i Privatmegleren til Nettavisen.

Så gjør også prisen at leiligheten kun er forbeholdt de kondisjonerte. Prisantydningen er satt til 33 millioner kroner, noe som gir en kvadratmeterpris på friske 100.000 kroner.

SE BILDER AV LEILIGHETEN NEDENFOR

- Det er veldig sjelden at denne typen leiligheter kommer ut i markedet, sier Solli, som opplyser at det i utgangspunktet er tre forskjellige leiligheter som er slått sammen, og «bygget opp fra grunnen».

1774

Solli opplyser at han har hatt kontakt med flere potensielle kjøpere.

Hvem er interessert i en slik stor luksusleilighet?

SELGE BOLIG?Velg og vrak blant 200 meglere

MINRENTE:Få det beste boliglånet

- Det er en del folk som kan være interessert i et slikt sted å bo på sikt. De vet at de må slå til nå, da det kan være lenge til en tilsvarende leilghet kommer ut for salg igjen, sier Solli.

Solli mener Tjuvholmen er en enda bedre adresse enn Aker Brygge. Utsikten er bedre, og leilighetene mer skjermet for støyen fra restauranter og barer i området.

4 bad

Leiligheten har 4 bad og 5 soverom, hvorav det ene er på hele 88 kvadratmeter.

Leiligheten ligger i et bygg oppført av Selvaag, hvor eierne kan velge å benytte seg av et servicetilbud som kalles Selvaag Pluss. I dette inngår bemannet resepsjon med enkel servering. Her kan du nyte frokosten hvis du ikke orker å lage selv.

Videre inngår personlig service, vaskehjelp, vask og rens av klær, med mer.

Dersom 330 kvadratmeter ikke skulle være tilstrekkelig, kan kjøper for 6 millioner kroner sikre seg enda en leilighet. Denne er på 68 kvadratmeter og ligger vegg i vegg med hovedleiligheten. Med enkle byggtekniske grep kan den bli en del av sistnevnte.

Selger John Brendmoe forteller til Nettavisen at han hadde tenkt at familien skulle disponere leiligheten selv. Men han har bestemt seg for å selge, fordi familien blir boende i Spania lenger enn planlagt.

Solgte firmaet

Brendmoe solgte sin andel i malerfirmaet Brendmoe og Kirkestuen for en del år tilbake, og fikk pene 160 millioner kroner inn på konto. Etter dette begynte han for alvor å investere i eiendom. Den siste tiden har han solgt flere bygårder.

LES OGSÅ:Brendmoe solgte på Bekkelaget

- Jeg opplever ganske god respons, at markedet har løsnet noe, sier Brendmoe til Nettavisen.

Brenndmoe opplyser at han har en portefølje på cirka 100 leiligheter fordelt på 5 bygårder. Privat har han en villa på Nordstrand som han for tiden rehabiliterer.

Se hele annonsen på Finn.no