Selger reservasjon mot telefonsalg

Et selskap ringer rundt og selger reservasjon mot telefonsalg. Prisen for tjenesten er 420 kroner.

15.03.05 09:53

Det er selskapet Nord-Norsk Mat på Myre i Nordland som prøver seg på salg av en tjenesten som egentlig er gratis, melder NRK.

Leif Ananiassen fra Berlevåg er en av de som fikk tilbudet, og prislappen var 420 kroner.

- Først spurte de om jeg var mye plaget med pågående telefonselgere, og om jeg ville bli kvitt dem. Og ingen ting var vel bedre enn det, sa jeg til dem, forteller han.

Ananiassen synes prislappen på 420 kroner var drøy, og det har han selvfølgelig rett i. Reservasjon mot telefonsalg er nemlig en gratis tjeneste, og kan ordnes i løpet av sekunder her.

Hvorfor et selskap med navnet Nord-Norsk Mat involverer seg i telefonsalg er usikkert, men daglig leder Dann Roger Olsen har ingen betenkeligheter ved å selge en tjeneste som egentlig er graits.

- Det er jo sånn at mange ikke vet hvordan de skal gå fram, og det er dem vi vil hjelpe. Og det kan jo synes dyrt, men det ligger en del arbeid for oss i denne tjenesten, sier han til NRK.

Leif Ananiassen har ingen planer om å betale selskapet, men han er lutlei telefoner om salg av vidundermidler, selolje, lodd og annet vil derfor sørge for at han får reservert seg.

- Jeg har ikke betalt noen ting ennå, og det akter jeg ikke å gjøre. Nå vet jeg jo at man selv kan ringe og ordne dette, og det skal jeg gjøre, sier han til TV 2 Nettavisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.