*Nettavisen* Økonomi.

Setter ned prisen på Villa Fagerheim til under 30 millioner

Stjernemegler Odd Kalsnes har satt ned prisen til under 30 millioner for særegne Villa Fagerheim på Ormøya.

29.04.19 07:50

Nettavisen omtalte i januar i år at Villa Fagerheim på Ormøya var til salgs for 31,9 millioner kroner. Villaen er en av de mest særegne i Oslo og var inntil for et par år siden eid av tidligere XXL-gründer Øivind Tidemandsen.

Han kjøpte boligen i 2011 for 25 millioner kroner, men har selv aldri bodd der. Den ble solgt for to år siden til nåværende eier, Kjell Kristiansen, som har bestemt seg for å selge videre.


Advokat Odd Kalsnes i Privatmegleren hadde i vinter tro på et snarlig salg av Villa Fagerheim på Ormøya i Oslo. To potensielle kjøpere har vist spesielt stor interesse for den fredede eiendommen, og det var mottatt et bud «i nærheten av prisantydningen».

En interessent

Men over tre måneder senere er det ikke blitt noe salg, og Kalsnes har nå satt ned prisantydningen med et par millioner til 29,8 millioner kroner.

- Vi har hatt bud på tidligere nivå men kom ikke i mål på det. Nå har vi en interessent på dette nivået og tilpasser oss markedet selvfølgelig for å få flere på banen. Deler av eiendommen har jo også vært lite tilgjengelig i vinter på grunn av store snømengder, opplyser Kalsnes til Nettavisen Økonomi.


Han hadde visning på eiendommen søndag, og den erfarne megleren mener eiendommen «ser helt fantastisk ut i dette været».

Klikk på bildet for å forstørre.

Villa Fagerheim på Ormøya ligger rett utenfor Oslo sentrum mot Bunnefjorden og har en 6,1 mål stor tomt med egen strandlinje. Foto: (Finn/Privatmegleren)

Flere bygninger

Villaen, med adressen Singasteinveien 15, har et bruksareal på 268 kvadratmeter. Tomten grenser helt ned til sjøen nord på øya og med utsikt mot øyene i indre Oslofjord.

Anlegget består av flere bygninger, hovedhus, sidebygning (gamle stallen) og to små uthus, dukkestue, lysthus og badehus ved sjøen. Bygningene er oppført i perioden 1870 til 1900.


Øyvind Tidemandsen ble for øvrig av Bladet Kapital i 2018 regnet som den 64. mektigste i næringslivet og nummer 87 på den årlige 400-listen til bladet. Nettoformuen i fjor ble anslått til 3,2 milliarder kroner.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag