- Dette er desidert noe av det flotteste som er i området. Det er en stor eiendom som ligger helt usjenert, den har brygge, og eiendommen er et kombinasjonsbygg som også kan benyttes som næringseiendom, skryter eiendomsmegler Kenneth Doksheim hos Privatmegleren til Nettavisen Økonomi.

Les: Storbank med laveste fastrente noensinne

Adressen for eiendommen er Kalvetangveien 93 i Husøysund, et par kilometer sydøst for Tønsberg sentrum. Eiendommen ligger vestvendt. Selgerne er ifølge Doksheim godt voksne mennesker, som nå har kjøpt leilighet inne i Tønsberg.

Prisantydningen for strandeiendommen er altså svimlende 50 millioner kroner. Bruksarealet er hele 640 kvadratmeter.

Les også: Dette skulle bli byens dyreste bolig - solgt for millioner under takst

35-42 millioner

Malermester Thorendal solgte i 2011 en hytte på Tjøme for 35 millioner kroner, for så å betale 38 millioner for en strandeiendom på Vesterøya i Sandefjord. Denne vil han nå ha 56 millioner for.

Investoren Kjell Chr. Ulrichsen skal ha bladd opp 42 millioner for en øyeiendom like i nærheten av objektet som nå er til salgs. Om vi ikke korrigerer for inflasjon, går det altså mot en ny prisrekord.

I annonsen beskrives eiendommen som en skjermet prakteiendom på over 3,2 mål som omkranses av sjøen. Det er panoramautsikt innover mot Tønsberg, Slottsfjellet, Byfjorden og Presterødkilen og utover Husøysundet mot Oslofjorden.

Les også: Dette kråkeslottet kan bli ditt, men det er én stor hake

Båtplasser og badetrapper

En ny eier får med seg en stor brygge med utstikker og båtplasser, badetrapper, samt romslige terrasser, skjermet for regn og vind.

Eneboligen på eiendommen ble oppført i 1998/99, med tilbygget næringsbygg og en frittstående dobbelgarasje fra 2014. Byggene går over to plan og holder ifølge annonsen en høy, påkostet standard. Den frittstående garasjen er innredet etter vanlig boligstandard.