*Nettavisen* Økonomi.

Sex-sjappe vil kjøpe maud-angelica.no

Et nettsted med sex-hungrige nordmenn som kunder viftet med flere tusenlapper i et forsøk på å få kloa i nettadressen maud-angelica.no.

12.08.03 14:50

Som TV 2 Nettavisen meldte for et par uker siden, har selskapet Nordic Hosting lagt maud-angelica.no ut for salg på vegne av en kunde. Kunden er kommet i pengeknipe, og forlanger en minstepris på 25.000 kroner for å gi fra seg rettighetene til domenenavnet.

Markedsføringstriks?

Nå er det kommet inn to bud på den spesielle nettadressen, ifølge Dan Femoen i Nordic Hosting.

– Det ene var et selskap som selger barneklær, det andre er et selskap som selger artikler for voksne, sier han til TV 2 Nettavisen.

Femoen opplyser at «voksenbutikken» driver et nettsted som tilbyr erotiske artikler. Hvorfor de er villige til å betale dyrt for det noe spesielle domenenavnet, aner han ikke.

– Det er vel kanskje fordi navnet har fått en viss publisitet, og at de ser på det som en markedsføringsfaktor, sier han.

Bød 15.000

Femoens oppdragsgiver har gitt ham streng beskjed om at domenenavnet ikke skal overdras til hvem som helst. Et salg til sex-butikken er derfor ikke aktuelt, ifølge Femoen.

– Vi setter noen moralske retningslinjer på dette her, påpeker han.

Sex-butikken og selskapet som selger barneklær overbød hverandre til taksameteret stoppet på 15.000 kroner. Da meldte sex-nettstedet pass. Femoen sier de ikke var villige til å gi mer enn 10-12.000.

Hvorvidt det blir barneutstyrsforretningen som stikker av med maud-angelica.no, er foreløpig ikke avklart. Selgeren har i utgangspunktet gitt beskjed om at det ikke er aktuelt å gå under minsteprisen på 25.000 kroner.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.