Gå til sidens hovedinnhold

Sissel Kyrkjebø og mannen har lagt ut leiligheten på Finn

Sissel Kyrkjebø og stjerneadvokat Ernst Ravnaas selger luksusleiligheten i ett av Oslos aller dyreste boligstrøk.

Adressen er Fritzners gate 20. Fasjonable Fritzners gate går parallelt med Thomas Heftyes gate fra Bygdøy allé oppover mot en høyde. Leiligheten ligger i skråningen, ikke langt fra rådyre Gimletoppen og Gimle Terrasse, Norges kanskje aller dyreste boligstrøk.

Bruttoarealet til leiligheten som nå selges, er på 214 kvadratmeter, mens bruksarealet er på 192 kvadratmeter. Bli med inn i videoen under:

Stjernemegler Fredrik Dyve i Privatmegleren sier det helt spesielle med leiligheten, er den veldig høye standarden.

Les også: Joakim (32) solgte rekkehuset og tok inn på spektakulær hotellsuite permanent: – Helt surrealistisk

Profesjonell hjelp

- Den er omkomponert, der de har fått profesjonell hjelp av den dyktige interiørarkitekten Harald Wold-Reitan. Det er bare å flytte rett inn. Leiligheten har en fin størrelse, med heis og to balkonger, og gården fra 1920 er også i en veldig god forfatning, sier Dyve til Nettavisen Økonomi,

Femromsleiligheten ble i desember 2010 kjøpt for 8,75 millioner kroner. Prisantydningen er på 29,5 millioner kroner. Gitt denne prisantydningen snakker vi om 154.000 kroner kvadratmeteren, regnet av bruksarealet.

- Hva kan du si om prisantydningen?

- Det har etablert seg en prishistorie i området, som er sensitiv for beliggenhet og et område som er kjempepopulært, svarer Dyve.

Voksne barn

Han la luksusleiligheten ut for salg søndag kveld. Når det gjelder målgruppe, ser Dyve primært for seg som gjort seg ferdig med et større hus eller objekt med hage og som ønsker en litt enklere hverdag.

- Vi snakker om de som har barn i ungdomsalderen og voksne barn, sier han.

Det har ikke lykkes Nettavisen å komme i kontakt med Ernst Ravnaas og Sissel Kyrkjebø for en kommentar.

Men uansett ligger det an til en betydelig gevinst, selv om leiligheten i 3. etasje er betydelig påkostet. Ifølge annonsen er den nyoppusset og har altså en eksklusiv standard.

Les også: Kjøpte for 2,1 mill. - selger for 29,5 mill.

Suiteløsning

Det er store oppholdsrom, doble fløydører og en dagligstue med tofløyet dør til spisestuen og en mellomstue med kamin. En ny eier kan se frem til to eksklusive bad og to gode soverom, der ett av soverommene har suiteløsning med eget bad.

Nettavisen skrev i oktober 2019 at kjendisparet skulle selge en villa på Nesøya med drømmeutsikt. Villaen ble kjøpt i 1998 for 7,5 millioner kroner, og prisantydningen var 18,5 millioner. Denne villaen ble ifølge megler Michelle Krefting solgt i fjor, men hun har utover det ingen kommentarer til salget.

Ernst Ravnaas (66) giftet i 2013 seg med Sissel Kyrkjebø (51) i en hemmelig seremoni i Hov kirke. Paret fant sammen i 2009. Hun skilte seg i 2004 fra den 15 år eldre Eddie Skoller etter elleve års ekteskap.

Til daglig er Ravnaas såkalt managing partner i advokatfirmaet Sands og har tidligere vært partner i de store advokatfirmaene BA-HR og Wikborg Rein.

Les også: Aylar Lie har solgt ungkarsredet på Frogner - får kjempegevinst

Skatteekspert

Ernst Ravnaas har gjennom 30 år særlig arbeidet med skattespørsmål i tilknytning til konsernstrukturering, internasjonal virksomhet og kjøp/salg av selskaper. Ravnaas var i sin tid medlem av skatteutvalget som forberedte skattereformen i 1992.

I tillegg er han forfatter av en rekke bøker innenfor skatterett og regnskapsrett og er en hyppig brukt foreleser.

Kristiansanderen eide i perioden fotballaget Start sammen med den tidligere fotballproffen Erik Solér, men tok i 2009 over klubben sammen med samarbeidspartnere. Ravnaas er tidligere spiss i klubben i sitt hjerte, som ikke var noen god investering.