Gå til sidens hovedinnhold

Sissel Kyrkjebø solgte luksusleilighet for kjempebeløp

Sissel Kyrkjebø og stjerneadvokat Ernst Ravnaas fikk solgt luksusleiligheten sin på Gimle i Oslo til nesten 4-dobbel pris.

Det skriver Finansavisen tirsdag kveld.

Les også: En av Norges mest unike hovedgårder er solgt

Det var ifølge avisen tidligere malermester Martin Thorendahl som betalte høyt over prisantydning.

Kyrkjebø og ektemannen Ravnaas kjøpte femromsleiligheten i Fritzners gate 20 på Gimle i Oslo for 8,75 millioner kroner i desember 2010.

Se luksusleiligheten Kyrkjebø og Ravnaas nå har solgt:

Nesten 4-dobbel

Endelig prislapp på leiligheten på 214 kvadratmeter ble hele 32,5 millioner kroner - tre millioner over prisantydningen.

- Jeg har kjøpt den fordi jeg har flyttet fra Sandefjord til Oslo, og da kjøpte jeg den både på størrelse og beliggenhet, sier Martin Thorendahl til Finansavisen.

Ved første øyekast ser det ut til at Kyrkjebø og Ravnaas har nærmest firedoblet pengene sine, men en ikke ubetydelig sum i oppussing skal også trekkes fra.

Fasjonable Fritzners gate går parallelt med Thomas Heftyes gate fra Bygdøy allé oppover mot en høyde. Leiligheten ligger i skråningen, ikke langt fra rådyre Gimletoppen og Gimle Terrasse, Norges kanskje aller dyreste boligstrøk.

«Kjempepopulært»

Stjernemegler Fredrik Dyve i Privatmegleren fortalte i slutten av mai til Nettavisen at det helt spesielle med leiligheten, er den veldig høye standarden.

- Den er omkomponert, der de har fått profesjonell hjelp av den dyktige interiørarkitekten Harald Wold-Reitan. Det er bare å flytte rett inn. Leiligheten har en fin størrelse, med heis og to balkonger, og gården fra 1920 er også i en veldig god forfatning, sa Dyve til Nettavisen Økonomi.

Les også: Sissel Kyrkjebø og mannen har lagt ut leiligheten på Finn

Han la til at det har etablert seg en prishistorie i området, som er sensitiv for beliggenhet, og som også er kjempepopulært.

Leiligheten ble lagt ut for salg søndag 30. juni, og Dyve omtalte tidlig at han så for seg en målgruppe med de som har gjort seg ferdig med større hus og vil han en litt enklere hverdag.

- Vi snakker om de som har barn i ungdomsalderen og voksne barn, sa han.