Gå til sidens hovedinnhold

Sjefsflukt fra Romsdals Fellesbank

Toppsjefen i Romsdals Fellesbank forlater banken kun få måneder etter at Sparebank1 Midt-Norge tok kontrollen. Nå skal han jobbe i Sparebanken Møre.

Ikke lenge etter at Sparebank1 Midt-Norges oppkjøp av Romsdals Fellesbank ble endelig godkjent, forlater nå toppsjefen banken, skriver Dagens Næringsliv.

Adm. direktør Kjell Ove Bratseth tar sin hatt og går rett over gata til ny jobb i Sparebanken Møre. Dette er banken som kastet seg inn i budkrigen med Sparebank1 Midt-Norge, men tapte. Både styre og ledelsen i Romsdals Fellesbank gjorde det klart flere ganger at de ønske å bli kjøpt opp av Sparebanken Møre fremfor Sparebank1 Midt-Norge.

Adm. direktør Finn Haugen i Sparebank1 Midt-Norge er likevel overrasket over at Bratseth nå forlater den nyoppkjøpte banken.

- Jeg er svært overrasket over at Kjell Ove Braseth ikke vil være med oss videre. Jeg har arbeidet tett med Braseth de siste månedene, og har ikke fått noe hint om det som nå skjer. Vi har hatt en god dialog, og jeg skulle ønske at ledelsen ikke gjorde et valg så tidlig, sier Haugen til DN.

Braseth er nemlig ikke den eneste i ledelsen som har meldt overgang til Sparebanken Møre. To ledere i næringslivsavdelingen har allerede gjort det kjent at de går samme veien som Braseth.

Reklame

NÅ: Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken