Gå til sidens hovedinnhold

Sjokk-pris for mini-leilighet

Det koker i boligmarkedet igjen. Denne uka ble det solgt en beskjeden mini-leilighet på Oslo vest for 1,29 millioner kroner. Kvadratmeterpris: 48.000 kr.

Det 27 kvadratmeter store krypinnet ligger i Rosenborggata 8 på Majorstua i Oslo, med kort vei til Bogstadveien og tilliggende herligheter.

Nær rekord

Megleren som solgte leiligheten, Christian Falkenberg, tror det ligger tett opp til rekorden i området.

- Jeg har i hvert fall ikke vært borti noe liknende. Det er ganske lenge siden vi har sett priser som dette, sier han til TV 2 Nettavisen.

Selve leiligheten byr på minimalt med luksus. Badet er moderne, men det finnes ingen balkong. Oppholdsrommet brukes som både stue og kjøkken. I tillegg finnes det et lite tom som kan brukes som soverom. Ulempen er at det ikke finnes noen vinduer der.

Det var til slutt en profesjonell investor som trakk det lengste strået. En førstegangskjøpende student var med helt opp til 1,28 millioner, ifølge Falkenberg.

- Det koker

Falkenbergs arbeidsgiver RE/MAX Christiania Vest hadde tre leiligheter ut for salg i helga. Samtlige ble solgt på under 48 timer.

- Vi følger det koker ganske bra der ute nå, sier Falkenberg.

- Det vi spesielt mer etterspørselen etter ett- til treroms leiligheter fra førstegangskjøpere eller investorer som ikke vil ha pengene i banken, framholder megleren.

Falkenberg tror ikke det hadde vært mulig å få 1,29 millioner for dette krypinnet for noen skarve måneder siden. Nå er det full baluba.

- At alle kommer på banen på en gang, det er litt pussig, slår han fast.

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant