Gå til sidens hovedinnhold

Skatteekspertene ga svar

KPMGs skarpeste skatteeksperter svarte på spørsmål fra Nettavisens lesere.

Hva gjør du med selvangivelsen når selskapet du eier aksjer i går konkurs, har du krav på å få dekket klær du må bruke på jobben, og hvordan forholder du deg dersom du har felles lån med samboeren?

Det er bare noen av spørsmålene Nettavisens lesere har sendt inn til konsulentfirmaet KPMGs skatteeksperter.

LES SVARENE OG SEND INN EGNE SPØRSMÅL NEDERST I SAKEN.

Og de bør være de rette til å svare.

KPMG er nemlig en av de ledende aktørene innen områdene revisjon, skatt og avgift i Norge. De reviderer regnskapene til mer enn 5.500 norske selskaper i tillegg til en rekke offentlige virksomheter.

I ekspertpanelet som svarer på spørsmålene til Nettavisens lesere sitter blant annet advokat Arnfinn Sørensen og advokat Tonje Christin Norrvall.

Han har blant annet erfaring med bistand til statlig og kommunalt eiet virksomhet, frivillige hjelpeorganisasjoner og stiftelser knyttet til skattemessige problemstillinger – herunder personbeskatning generelt og skatteforholdene i forbindelse med utstasjonering av personell og for utlendinger med arbeidsoppdrag i Norge.

Skatteplanleggeren
Norvall er spesialist på rådgivning innen nasjonal og internasjonal skatt og trygdespørsmål vedrørende avlønning for ut- og innstasjonert personell, og har mer enn 18 års erfaring i skattespørsmål, rådgivning innen skatteplanlegging over landegrensene, internasjonale trygdespørsmål og selvangivelser.

Spar penger med Nettavisen:
Minstrøm: Bytt strømleverandør og spar tusener
Minrente:
Bytt bank og få bedre lånevilkår
Meglerguiden: Finn billigst og best boligmegler
Mittoppdrag: Få tilbud fra håndverkere

Kommentarer til denne saken