Tone Damli Aaberge (32), som går under artistnavnet Tone Damli, hadde en inntekt på 407.883 kroner i fjor. I 2018 var derimot inntekten på 698.676 kroner.

Hun står oppført med en formue på 0 kroner.

Ifølge årsregnskapet til selskapet hennes, Tone Damli AS, ble det imidlertid utbetalt 669.502 kroner i lønn og annen godtgjørelse til daglig leder - som er Damli selv.

Tall fra proff.no viser imidlertid at driftsinntektene til selskapet stupte fra 2,3 millioner kroner til 1,5 millioner kroner fra 2018 til 2019, mens driftsresultatet gikk ned fra 1,1 millioner kroner til 426.000. Årsresultatet raste fra 835.000 kroner til 294.000 kroner fra 2018 til i fjor.

Nettavisen har kontaktet manager David Eriksen i et forsøkt på å få Damli til å kommentere tallene, men har foreløpig ikke lykkes.

Tallene er basert på skattetall hentet fra et kredittopplysningsselskap. Nettavisen tar forbehold om at tallene kan påklages og bli endret. Normalt offentliggjøres hele skatteoppgjøret i november, men på grunn av koronasituasjonen er det i år forskjøvet til desember.

Tallene Nettavisen har fått ut viser den skattbare inntekten. Den reelle inntekten er som regel noe høyere.

Les også: Fullstendig inntektskollaps for Frank Løke

Fikk en sønn

I april annonserte Damli at hun skulle bli mor for andre gang, og 10. oktober ble hun og samboeren Markus Foss foreldre til en sønn. Fra før har paret datteren Billie (6).

Det var også datteren som røpte babynyheten, gjennom et innlegg Damli la ut på Instagram.

Damli og Foss ble et par sommeren 2013, og kort tid senere kom nyheten om at de ventet sitt første barn sammen.

Les også: Millliardærarvingen er blitt 20 ganger rikere på ett år

Musikkarriere

Damli, som kommer fra Sogndal, slo gjennom som artist da hun kom på andreplass i TV-programmet Idol i 2005 og har senere figurert som dommer i samme program. Høsten 2018 hadde hun sin første programlederjobb, da hun ledet TV3-programmet «Love Island».

Les også: Sophie Elise har historisk høy inntekt og formue

Tidligere i år var Damli også med på Melodi Grand Prix, men sangkonkurransen ble preget av store tekniske problemer. Det førte til at seerne ikke fikk stemt som planlagt, og en folkejury bestemte at Damli ikke fikk gå videre til «sølvfinalen».