Slik får du Messenger

Har jobben strupet Messenger-tilgangen din på grunn av dagens store virusplage? Fortvil ikke. Vi viser deg hvordan du får tilgang likevel.

07.03.05 15:10

Mange av oss bruker den populære chatteklienten MSN Messenger til å holde kontakten med både venner, kollegaer og forretningsforbindelser.

Kutter tilgangen
Men i dag har et nytt virus herjet Messenger, og IT-avdelinger rundt om i Norge har kuttet folks tilgang til tjenesten til plagen er under kontroll.

Det er likevel ingen grunn til å fortvile om du føler deg isolert fra verden uten chatteklienten. Ved å bruke MSNs Webmessenger kan du koble deg opp og snakke med venner og kollegaer.

Alt du trenger å gjøre, er å gå til denne siden, og logge deg på med vanlig brukernavn og passord. Husk at du må tillate sprett-opp-vinduer for å kunne logge deg på.

Flere bruksområder
Webmessenger kan du også bruke når du er ute og reiser eller sitter ved en fremmed maskin. Du slipper å installere Messenger-klienten på pc-en din, og har i stedet tilgang til alle kontaktene dine via internett.

HTML EMBED
Er du smittet av MSN-viruset?
Ja
Nei, slettet viruslenken
Nei, har ikke fått viruslenken
Vet ikke
Har ikke MSN

Se resultat

Tjenesten er riktignok ikke like strømlinjeformet og funksjonell som den du har på pc-en, men oppkoblet er du i alle fall.

Husk nå bare å ikke godta nedlastning av merkelige filer selv om de ser ut til å komme fra en kompis. Spør først om han eller hun har sendt deg noe du bør se.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.