Gå til sidens hovedinnhold

Slik kjører du billigere og mer miljøvennlig

Ved å endre kjørestil kan du spare penger og miljøet.

Vi er nå kommet til den syvende delen av Nettavisens videoserie «Smart forbruker» hvor Magne Gundersen, forbrukerøkonom og kjent fra TV3s «Luksusfellen», gir deg tips og råd for hvordan du på best mulig måte kan ivaretar din økonomi.

Les også:
Velg riktig bilforsikring
Slik får du kontroll på økonomien

I de tidligere episodene har vi tatt for oss blant annet budsjett, mobil, bilforsikring og strøm, mens han i denne episoden har fått med seg Christopher Dons til å teste sin kjøreegenskaper, og se på hvordan han kan endre de for å kjøre på en mer miljøvennlig måte.

Kjøring, miljø og sparing
De fleste tenker vel ikke at det er mulig å spare penger bare på å endre kjørestil, men jo det er faktisk mulig. Ved hjelp av enkle grep og regler kan du spare mye bensin, som i tillegg gjør at du kan spare penger da forbruket bli mindre.

Vi har tatt Christopher ut på en kjørerute som tar cirka 20 minutter. I første runde får han kjøre helt som han pleier, og i andre rundt blir han veiledet til å ta enkle grep. Ved hjelp av en bensinmåler får vi se hvordan forbruker har gått ned. Lær å kjøre penere, mer miljøvennlig og i tillegg spare penger!

HTML EMBED

Spar tusenvis av kroner med Nettavisen
Minrente: Bytt bank og tjen minst 5.000 kroner.
Minstrøm: Bytt strømleverandør og spar tusener.
Meglerguiden: Finn billigst og best boligmegler.
Mittoppdrag: Få tilbud fra håndtverkere.

(Alle tjenestene er gratis for Nettavisens lesere)

Reklame

Kurs: Dette må du vite om vin og bobler til 17. mai

Kommentarer til denne saken