Gå til sidens hovedinnhold

SMS med MSN

Microsoft klargjør nå muligheten for at du kan sende SMS med MSN Messenger.

I stillhet har Microsoft introdusert høna, og snart kommer egget. Støtte for å sende SMS-meldinger er integrert i MSN Messenger, og brukere i USA kan allerede kjøpe SMS-meldinger. Norge er heller ikke langt unna.

Mange brukere av MSN Messenger har allerede merket at programmet tilbyr dem å legge til rene mobilkontakter i den populære meldingstjenesten. Så langt har ikke det mye for seg, men i løpet av kort tid vil også brukere i Norge kunne sende SMS-meldinger over MSN.

Dette kommer ikke til å være en gratistjeneste. Etter det TV 2 Nettavisen får opplyst fra Microsoft, kommer det derimot til å være snakk om svært konkurransedyktige priser.

I tillegg er det naturlig nok langt enklere og raskere å sende en SMS med en datamaskin fremfor å skrive den på en mobil – forutsatt at du allerede er logget på datamaskinen.

Det er foreløpig ukjent om en kan sende svar tilbake til MSN Messenger. Alternativet kan være at en knytter mobilnummeret opp mot Passport-kontoen, slik at en kan sende SMS med sitt eget mobilnummer som avsender.

Reklame

NÅ: 30 % rabatt på alle Kastel-modeller

Kommentarer til denne saken