Gå til sidens hovedinnhold

Søker ukjent Lotto-vinner

Norsk Tipping sitter med en storgevinst de ikke blir kvitt. Nå jakter de på rett person som vant 2,1 millioner kroner på selve nyttårsaften. Kan det være deg?

Vinneren som kjøpte en uregistrert Viking Lotto-kupong klokken 10.45 dagen før nyttårsaften, har ennå ikke meldt seg. Nærmere 2,1 millioner kroner ligger dermed og venter på rett person.

- Vedkommende har ennå ikke meldt seg. Vi har lagt ut informasjon på våre nettsider, og har annonsert etter vinneren i forbindelse med Lotto-trekningen sist lørdag, sier pressetalsmann i Norsk Tipping, Pål Enger, til TV 2 Nettavisen.

Kjøpt i Oslo
Vinnerkupongen ble kjøpt på Coop Obs Stormarked på Løren i Oslo. For å innkassere gevinsten må du fremvise gyldig kvittering og fristen løper ut allerede etter tre måneder.

- Ut over perioden på tre måneder, opererer vi med ni måneders klagefrist. Da vil du i realiteten få utbetalt premien så lenge du kan fremvise gyldig kvittering, sier Enger.

Siste frist neste nyttårsaften
Dersom ingen krever premien etter ett år, går pengene tilbake til premiefondet og går ut til spillerne igjen på ny i form av gevinster.

Både i 2001 og i 2002 opplevde Norsk Tipping å bli sittende igjen med uavhentede storgevinster. Samlet glemmer vi å hente gevinster for opp mot 20 millioner kroner årlig, opplyser Enger.

Reklame

Gigantisk pute: Denne gir optimal sovestilling