Sony krasjer pc-en din

Sony innrømmer at selskapets programvare for mp3-spillere kan gjøre kundenes pc-er trege, eller i verste fall føre til krasj.

Problemer med sine musikktilbud er ikke noe nytt for Sony, som i fjor var ute i hardt vær for sin kopibeskyttelse på cd-plater. Nå er det selskapets program for administrering av musikk på pc-en som har problemer.

Connect kalles programvaren til Sony, som i bunn og grunn er en kopi av Apples iTunes, med mulighet for å kjøpe musikk og overføre musikken til mp3-spilleren din.

The Register melder om at en rekke britiske brukere har klaget over at programvaren fører til at datamaskinen blir tregere, og i enkelte tilfeller krasjet pc-en under overføring av musikk.

Senest onsdag omtalte TV 2 Nettavisen dette programmet i høyst negative vendinger i en test av en av selskapets mp3-spillere.

Nå innrømmer Sony at de har et problem med programvaren.

- Problemet oppstår som et resultat enkelte aspekter ved noen systemtyper og bruksmønster, skriver selskapet litt kryptisk, og legger på en beklagelse.

Det er særlig spillerne NW-A1000, NW-A3000 og NW-A608 som skaper problemer.

Sony anbefaler å forsøke å reinstallere programvaren, eller installere den gamle typen programvare, SonicStage, hvis problemene fortsetter.

Les flere saker på våre IT-sider.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.