*Nettavisen* Økonomi.

Spenning og misnøye i DnB NOR

Foto: (Nettavisen)

Idag utnevnes 60-70 nye sjefer i DnB NOR. Samtidig øker frustrasjonen blant de ansatte over at Konkurransetilsynet fortsatt ikke har gitt grønt lys.

29.10.03 08:51

Onsdag vil de ti konserndirektørene i DnB og Gjensidige NOR utnevne sine ledergrupper til den fusjonerte banken DnB NOR. En rekke håpefulle vil gå skuffet hjem.

- Det er selvfølgelig slik i disse to organisasjonene at det vil være langt flere aktuelle kandidater enn det er stillinger på det nivået, sier påtroppende konserndirektør Frode Helegrud til Dagens Næringsliv.

To av personene det skal være mye diskusjoner om, er sjefen for DnB Investor Jan Penne, og sjefen for DnB Asset Management Harald Troye. Mye tyder på at Troye utnevnes i dag. Som aksjesjef antas det at valget vil falle på DnBs Sveinung Hartvedt.

Blant de ansatte er frustrasjonen stor over at Konkurransetilsynet ennå ikke har gitt klarsignal for fusjonen. Ifølge fusjonsplanen skal 1630 stillinger bort innen 2007.

- Det er klart frustasjonen øker. Vi liker alle å vite hva vi har å forholde oss til, sier hovedtilitsvalgt, Ingrid Skjeldrum i Gjensidige NOR.

De 90 arbeidsgruppene i banken som jobber med integrasjonsprosessen kommer ikke veldig mye videre før det gis klarsignal fra myndighetene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.