*Nettavisen* Økonomi.

Spetalen gikk amok

Foto: Scanpix

Øystein Stray Spetalen gikk fysisk til angrep på en kvinnelig VG-fotograf som skulle dekke den opphetede restaurant-krangelen i kjendis-investorens nabolag.

30.04.04 08:32

Øystein Stray Spetalen har stilt seg i spissen for naboene som ønsker restaurantdriften på Madserud Gård stengt. I går kokte det fullstendig over for den suksessrike investoren, skriver VG.

Alle naboene i det fasjonable rikmannsstrøket på Oslos vestkant er nemlig ikke enige med Spetalen i at utelivet på Madserud gård er en pest og en plage. Katrine Finne ville formidle sitt syn ved å henge opp plakater med påskriften «Kjør stille, millionæren sover» og «Vokt Dem for naboen».

Da den illsinte superinvestoren oppdaget Finne mens hun hengte opp plakatene, stormet han ut av bilen og røsket dem ned.

VGs fotograf Line Møller var til stede og tok bilder av opptrinnet. Da så Spetalen rødt. Han angrep Møller og forsøkte å hindre henne i å ta bilder. I basketaket som oppsto, fikk Møller et slag i ansiktet. Spetalen beslagla kameraet, men ga det tilbake etter en stund.

Seinere la Spetalen seg fullstendig flat.

- Det jeg gjorde, var forkastelig. Beklager, beklager, sa Spetalen til VG torsdag kveld.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.