*Nettavisen* Økonomi.

Stavanger-villaen selges med plass til tre båter, kino og naust

Kan skilte med sjøkant, svømmebasseng, kino og trimrom.

01.06.19 19:24

På øyen Hundvåg utenfor Stavanger ligger det 142 boliger til salgs - flere til over 10 millioner kroner. Tirsdag kom den dyreste av dem alle på markedet. Prisantydning: 15 millioner kroner.

- Dersom den blir solgt til 15 millioner, er det et av de dyreste salgene på Hundvåg noensinne, sier megler Marit Halvorsen til Nettavisen Økonomi.

Kjøpte for 3,8 millioner

Den dyreste ble solgt for 20 millioner kroner i 2012, etter først å ha ligget ute på markedet for 25. Skolebryggå 12 A og B, som villaen heter, ble kjøpt av en tømmermann i 2004 for 3,8 millioner kroner og jevnet med jorden. Både naustet og huset ble bygget på nytt, og fremstår i dag som en av de flotteste boligene på Hundvåg.

- Generelt i Stavanger så finnes det boliger som har blitt solgt for over 15 millioner kroner, men det er ikke mange, sier Halvorsen.

Klikk på bildet for å forstørre.

Tomten er på cirka 1.538 kvadratmeter. Totalprisen er 15,3 millioner kroner. Foto: Eiendomsmegler 1

Sammenliknet med samme tid i fjor, har boligprisene i Stavanger generelt gått ned 1,2 prosent - ett prosentpoeng lavere enn snittet i Norge. De siste har fem årene har prisene i Stavanger og omegn gått ned 6,9 prosent. I Oslo og Norge generelt har prisene økt henholdsvis 47,8 og 28,3 prosent.

Basseng og båtplass

15-millionersvillaen på Hundvåg har flere fasiliteter utenom det vanlige: Svømmebasseng, naust, brygger, sjøkant og båtplass.

- Det mest tiltrekkende med eiendommen er at selgerne har klart å holde på den flotte stilen, til tross for at det hører med en utleiedel. Bassenget og naustet er også meget fint. Det er plass til en stor båt og to små, noe som trekker opp, sier megler Halvorsen til Nettavisen Økonomi.

Klikk på bildet for å forstørre.

Svømmebassenget i villaen på Hundvåg har plass til mange. Foto: Eiendomsmegler 1

Villaen har også en lydisolert kino, trimrom og badstue. Hvor fort den blir solgt, gjenstår å se. Nylig ble andre boliger som lå ute for rundt 12 millioner kroner trukket fra markedet.

- Hva skal til for å få solgt boligen til den prisen?

- Vi må treffe den rette. Så enkelt er det, sier Halvorsen.

Denne boligen vakte oppsikt da den kom for salg nå:

Les også: Røkkes gigantutbygging: Her er de endelige tegningene

Les mer: Einar Aas' luksusbolig solgt for 67,5 millioner kroner

Les også: Selger Bygdøy-luksus til 50 millioner


Annonsebilag