*Nettavisen* Økonomi.

Stenger ikke aksjespill ennå

I siste liten har World Games Inc. (WGI) gjort en ny kuvending: Aksjespillet stenges likevel ikke i helgen.

14.01.05 12:59

TV 2 Nettavisen skrev tidligere fredag at WGI planlegger å stenge aksjespillet Stock Market Game i helgen.

I dag er det imidlertid sendt ut en melding om at spillet likevel ikke stenges i helgen, men holdes åpent ut mars.

Hørte på medlemmene
I meldingen heter det at styreleder Greg Kennedy (bildet) mottok hundrevis av henvendelser fra WGI-medlemmer som ba om at spillet ikke skulle stenges, blant annet fordi det gjorde det lettere å rekruttere nye medlemmer.

Ifølge meldingen har man nå fått lisensiert aksjespillet, slik at det ikke lenger skal være juridiske problemer rundt det, uten at det gis detaljer om dette. Derfor er stengingen utsatt.

Det opplyses videre at man den 31. mars skal konvertere aksjene i aksjespillet til ordentlige aksjer i WGI på en proratarisk basis, slik at man får samme andel av eierselskapets andel i WGI som man hadde i aksjespillet. Det opplyses imidlertid ingenting om hvilken andel dette eierselskapet så skal ha i WGI.

Milliarder
Over 200.000 nordmenn satt på toppen med milliardverdier i WGIs aksjespill, men kursen har rast, til tross for en rekke forsøk på å bremse kursfallet med regler for eksempel ved å pålegge medlemmer å kjøpe aksjer, ved å forby handel under visse kursnivåer, og ved å gjøre det vanskelig og etter hvert umulig å få ut penger fra WGI-systemet.

Etter dagens melding har kursen i aksjespillet tatt seg litt opp fra 0,05 euro til 0,06 euro, men fortsatt er verdifallet på over 90 prosent fra toppen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag