Gå til sidens hovedinnhold

Stian Blipp har kjøpt drømmeboligen: - Stolt som en hane

Den populære TV-profilen og kona Jamina har funnet drømmeboligen på Nordstrand i Oslo.

Paret har nylig flyttet inn i Skogholtveien (se illustrasjoner), som ligger mellom Nordstrand og Karlsrud/Lambertseter i Oslo øst. Den formelle overtakelsen var 12. juni.

- Jeg er stolt som en hane, dette er et godt, gammelt drømmehjem, sier Blipp til Nettavisen Økonomi. Paret har flyttet fra leiligheten i Parkveien og inn i drømmeboligen, som de ga 11,9 millioner kroner for. Det var identisk med prisantydningen.

Boligen har et bruttoareal på 237 kvadratmeter og et bruksareal på 189 kvadratmeter.

Dette bildet postet Blipp på Instagram da overtakelsen var i boks:

Unik enebolig

Utbygger Opsahl Bolig skriver på hjemmesidene at Skogholtveien 32 er en prosjektert og unik enebolig over tre plan. Boligen, som er ført opp i tre, har høy standard og det som omtales som familievennlig planløsning.

I første etasje har paret fått en romslig entré, to soverom, bad, og en bod med direkte adkomst til carporten. Boligen har totalt tre baderom og et separat vaskerom.

I andre etasje er det blant annet en egen foreldreavdeling med stort soverom og delikat bad. Stian Blipp og kona Jamina ble i november i fjor foreldre til en liten datter.

Paret giftet seg i mai i fjor i Hamar domkirke, etter å ha vært samboere siden 2013.

Allsidig

Stian Blipp (29) er født på Salhus utenfor Bergen og er en norsk danser, komiker, programleder og musiker. Han er egentlig født Glopholm, men ble ifølge Wikipedia kalt «Blipp» av sine venner etter måten han beatboxet på.

Han ble først kjent etter at han kom til finalen i første sesong av Norske Talenter i 2008 sammen med breakdance-gruppen Absence crew. Tyve år gammel vant han prisen Årets Radiotalent for sin jobb i morgenshowet på P5.

I 2012 var han programleder for sesong 5 av Norske Talenter på TV 2, før han samme år ble Idols aller første programleder til å ta på seg jobben helt alene. Året etter vant han publikumsprisen under Gullruten.

I 2017 fikk han sitt eget TV-show på TV 2, Stian Blipp Show, som fikk en oppfølgingssesong i 2018. Høsten 2018 tok han over programlederrollen i Senkveld sammen med Helene Olafsen, etter at Thomas Numme og Harald Rønneberg sluttet våren samme år.

(Bildene er gjengitt med tillatelse fra Stian Blipp og Opsahl Bolig).

Kommentarer til denne saken