Det er Trønderenergi som skriver dette på sine hjemmesider mandag ettermiddag.

42 år gamle Laugen har fram til nå vær kommunikasjonsdirektør i trondheimsbanken BN Bank og sittet i bankens ledergruppe. Før han begynte i BN Bank, var han journalist i Dagens Næringsliv med base i Trondheim.

Han har også jobbet for VG, NTB og ulike lokalaviser.

- Jeg er meget fornøyd med å få Stig Tore til Trønderenergi. Han har solid erfaring og en unik kompetanse fra media, kommunikasjon og næringsliv. Jeg er helt sikker på at han har mye å tilføre til både Trønderenergi og fornybarnæringen, sier konsernsjef Ståle Gjersvold i Trønderenergi i en melding.

Også Laugen er fornøyd med å få skifte jobb.

- Jeg har vært heldig og fått gjøre veldig mye spennende i min yrkeskarriere, ikke minst i BN Bank. Muligheten som nå dukket opp i Trønderenergi, kunne jeg ikke si nei til. Trønderenergi har en veldig viktig samfunnsoppgave som energiprodusent og energileverandør. Å få jobbe med grønn energi, verdiskaping, kommunikasjon og samfunnsansvar på den måten jeg nå får, er helt unik, sier Stig Tore Laugen.

Han erstatter Bengt Eidem som går inn i ledelsen i det nye strømnettkonsernet som TrønderEnergi, NTE, og KLP nå etablerer i fellesskap.

Laugen tar over som konserndirektør for kommunikasjon og samfunnsansvar i Trønderenergi rundt 1. juli.