*Nettavisen* Økonomi.

Stor interesse for luksushytter

Foto: Tor-Inge Betten

Denne uken gikk en hytte på Trysil for 5,1 millioner kroner, bare to dager etter første visning. I samme område er det flere luksushytter til salgs, og meglerne melder om stor interesse.

Fredag i forrige uke annonserte Areal Eiendomsmegling for en hytte på Trysil som var til salgs. Hytta hadde en prisantydning på 4.950.000 kroner.

Første visning var på sist søndag, og allerede tirsdag var luksushytta solgt for 5,1 millioner kroner.

- Tirsdag morgen kom første bud på 4,6 millioner kroner. Det var tre aktive budgivere med i budrunden, og alle tre ble med til over fem millioner kroner, opplyser megler Tor-Inge Betten i Areal til TV 2 Nettavisen.

Kjøperen er en Oslo-mann i 50-årene.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Tor-Inge Betten

Megler tror både beliggenheten og kvaliteten på hytta hadde mye å si. I motsetning til mange andre store hytter i populære fjellområder, er ikke dette en tidligere utleiehytte.

Betten forteller at han i forkant av salget hadde sett for seg visning etter avtale, noe som gjerne er vanlig med objekter i høyere prisklasser. Men på den ordinære visningen dukket det opp åtte interessenter.

I nærområdet er det også andre høytprisede hytter ute for salg. Den dyreste ligger på 9,3 millioner, og megler Bjørn Reinsbakk i Remax Eiendomsmegling opplyser til TV 2 Nettavisen at interessen er bra.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag