*Nettavisen* Økonomi.

Strandpalass på Snarøya til salgs: - Vanskelig å prissette

Norges for tiden tredje dyreste eiendom er til salgs. Megleren tar frem de store superlativene om eiendommen han skal selge.

04.06.19 21:36

Adressen er Langoddveienen 3 på Snarøyas vestside. Eiendommen med et bruksareal på 275 kvadratmeter og en tomt på 2,27 mål, ble kjøpt tilbake i 2004 for 18,1 millioner kroner. Eierne er Knut Stormdahl og Cathrine Glede.

Han er såkalt managing partner i Raadgiverhuset Rekruttering, som driver med rekruttering innenfor flere bransjer, mens hun er innehaver av Seasons By Cathrine Glede. Og de to eierne har virkelig brukt årene og penger på å ruste opp eiendommen.

Særdeles vakker

- Dette er en særdeles vakker strandeiendom, som har alt man kan drømme om. Eierne har brukt en kjempesum og mer enn de kjøpte eiendommen for i påkostninger, sier partner og eiendomsmegler Tom Elliot Johnsen i Sem & Johnsen til Nettavisen Økonomi.

- Det er bare en sjelden gang en slik eiendom kommer ut for salg. Den er vanskelig å prissette, men etterspørselen etter det unike gått veldig opp. Det er mange med gode råd som har lett i mange år for å finne sitt drømmested, og det er noen der ute som har mer penger enn de klarer å bruke opp som er villige til å betale, fortsetter han.

Prisantydningen er altså svimlende 85 millioner kroner, og med det er Snarøya-perlen for tiden den tredje dyreste eiendommen til salgs i det norske boligmarkedet. Suverent på topp er Østre Holmen Gård, som kan gå for 170-175 millioner kroner, og penthousevillaen Sigyns gate 3 på Frogner, for 100 millioner.

Stilfullt og elegant

- Hva mer kan du si om salgsobjektet?
- Eierne har brukt en kjent arkitekt på å lage det lekkert. Det er stilfullt, elegant og ligger nesten helt i vannkanten ved en liten odde.

- Eiendommen er ikke bratt, har sandstrand med to brygger, et strandhus, 40 meter med strand og en dypvannskai. Det gjør at man kan legge til med en stor seilbåt. I tillegg er det sol om sommeren frem til klokken ti om kvelden, sier Johnsen.

Av salgsannonsen fremkommer det at første etasje har entré/hall, det er stue/spisestue med åpen kjøkkenløsning, peis, 3 soverom og dusjbad/wc.

Vinrom

I underetasjen er det hall med garderobe, kjellerstue, dusjbad, vaskerom, soverom/arbeidsrom, samt vinrom.

En ny eier kan også se frem til en romslig dobbelgarasje og kjeller med direkte adkomst til boligen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag