Synnøve Finden med sterk omsetningsvekst

Synnøve Finden fikk et resultat før skatt på 8,8 millioner kroner i tredjekvartal i år, mens omsetningen gjorde et byks til 322,1 millioner. Samtidig inngår selskapet en storkontrakt.

Synnøve Finden fikk et resultat før skatt på 8,8 millioner kroner i tredje kvartal 2005, ned fra 11,5 millioner kroner i samme periode ifjor, opplyser selskapet.

Driftsinntektene ble 322,1 millioner kroner, en økning fra 175 millioner i samme periode i fjor. Driftsresultatet falt til 3,9 millioner kroner fra 6,1 millioner.

Samtidig annonserer Synnøve Finden at det heleide datterselskapet Nordic Lunch har inngått en stor kontrakt med Norgesgruppen.

«Synnøve Finden har gjennom sitt heleide datterselskap, Nordic Lunch AS, inngått leveranseavtale med Norgesgruppens profilhus, Norgesgruppen Convencience AS, som nå ivaretar innkjøpsforhandlinger, markedsposisjonering og leveransene av mat og drikke i Shell Select og øvrige Shell forhandlere», skriver selskapet i en melding.

Det opplyses videre at avtalen trolig har en verdi på over 60 millioner kroner.

«Avtalen har en ramme på 3 år, med mulighet for oppsigelse etter 2 år. Dagens omsetning med Shell er på ca 60 mill kr inkl. franchiseomsetning pr år. Dette gir trygghet for en stabil vekst i den norske delen av virksomheten», heter det i meldingen..

.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.