Gå til sidens hovedinnhold

T5PC-topp lokker med olje

Jørn Tagge er blant de siktede etter T5PC-skandalen, men gir seg ikke. Nå lokker han med oljeeventyr i Texas.

Tagge gikk ut av T5PC i sommer, men gikk raskt i gang med et helt nytt nettverksselskap: Owners Group International - OGI. Dette selskapet har Tagge holdt stille om nå i skandalen rundt T5PC, men på spørsmål fra TV 2 Nyhetene er det bare gode nyheter å melde om voksende medlemsmasse.

- Vi nærmer oss 10.000 mennesker, sier Tagge.

Helse og olje
OGI lokker med store inntekter fra investeringer i helseprodukter, eiendom, men ikke minst: Olje. Med 40 euro i måneden kan du investere i olje i Texas gjennom datterselskapet OGI OIL.

- Vi har samarbeid med et oljeselskap i Texas, hvor vi tilbyr våre medlemmer gunstige løsninger innenfor olje, sier Tagge, som ikke vil røpe hvilket selskap det dreier seg om.

Tidligere har OGI annonsert blant annet Unicef som samarbeidspartner, noe Unicef har avvist på det sterkeste. Ifølge Tagge er en samarbeidskontrakt signert med det amerikanske oljeselskapet. Men hvem det er vil han altså ikke ut med.

- Hvordan kan man stole på at dere virkelig har kontrakter som er signerte?

- Våre ledere har selvfølgelig sett både kontrakten og andre ting, sier Tagge.

Skeptisk ombud
Forbukerombudet kan ennå ikke si om dette er ulovlig, men han blir ikke med på det nye oljeeventyret:

- Det veldig lett å få noe til å se flott ut på nettet, men det trenger ikke være det av den grunn, sier forbrukerombud Bjørn Erik Thon.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar