Isabel Raad er en av Norges største influensere med nesten 300.000 følgere på Instagram.

Skattetall for 2020 som Nettavisen har fått tilgang til, viser at influenseren tjente 2,3 millioner. Dette er en nedgang fra 2019 hvor Raad hadde en personlig inntekt på 3 millioner.

Influenseren betalte 784.000 kroner i skatt.

Skattelistene med full oversikt over hva alle i Norge har inntekt og formue, blir lagt ut i desember.

Fortalte om inntekt

Tidligere i år lettet Raad på sløret om hvor mye hun kan tjene på en måned.

- I januar måned fakturerte jeg for 560.000 kroner. Men det er det jeg fakturerer for, og jeg har jo et firma, så det betyr ikke at de 560.000 kronene går rett til meg, sa hun i en video på sin egen Youtube-kanal i februar.

Den tidligere Paradise Hotel-deltakeren eier selskapet Isabel Raad AS. I 2020 omsatte selskapet for 4,8 millioner kroner og leverte et driftsresultat på 3,38 millioner.

Les også: Influenser må punge ut for brudd på markedsføringsloven

I hardt vær

Raad har vært under hardt vær i det siste etter at nettbutikken hennes ble anklaget for å mangedoble prisen på flere varer. Nettbutikken ble startet sammen med ekskjæresten hennes Pierre Louis Olsson.

Noen har laget Instagram-kontoen «TrashyThings» som legger ut kritiske innlegg om nettbutikken til Raad og Olsson. Kontoen har i skrivende stund 5495 følgere.

- De kjøper produktene fordi de selges av Isabel Raad, men dette er billig juggel de har kjøpt på AliExpress, som er produkter hun selv aldri ville brukt, men promoterer det til sine følgere og får en heftig profitt.

Nettavisen har ikke lykkes å få en kommentar fra Isabel Raad.

Les også: Isabel Raad får kritikk for ny nettbutikk: Beskyldes for å mangedoble prisen for varer