*Nettavisen* Økonomi.

Tapte en mill. til Bachs ekssamboer

Køen av kreditorer i konkursboet til Ole Christian Bachs ekssamboer blir lengre og lengre. Nå står en datakjendis der etter at han tapte én million kroner.

Pengene som ble gitt til ekssamboeren skulle ifølge avtalen gi en gevinst på 30.000 kroner etter tre måneder, men slik gikk det altså ikke, skriver Dagbladet.

Datagründeren har gjort det stort innenfor databransjen de siste årene, men altså ikke like godt overfor Bachs ekssamboer. Ifølge Dagbladet er han en kjent person i norsk næringsliv. Han skal være bosatt i Vestfold og hadde for to år siden en formue på 50 millioner kroner, og en ligningsinntekt på syv millioner.

Datakjendisen avviser selv at han har lånt penger til ekssamboeren, men han skal være en av fire personer som gjennom selskapet Sillåsen AS i Sandefjord lånte ut tre millioner til ekssamboeren. Dette er det samme selskapet som begjærte ekssamboeren konkurs i fjor høst.

Det samlede kravet mot samboeren konkursbo er i dag 55 millioner kroner. Bachs ekssamboer er siktet for grovt bedrageri.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag