*Nettavisen* Økonomi.

Tapte, men vant «Lost»

TV Norge gikk glipp av «Frustrerte Fruer» etter å ha kastet mynt og kron med TV 2. Men i TV Norge mener man andrevalget, «Lost», ikke er noe å være frustrert over.

Før helgen skrev TV 2 Nettavisen at TV 2 og TVNorge i fjor avgjorde hvem som skulle få sende suksesserien «Frustrerte Fruer» ved å slå mynt og kron om saken. Bakgrunnen var en felles avtale om å velge fra Disneys tilbud av serier.

Det hele ble gjort over telefonen, og det var TVNorge-siden som knipset mynten, og over telefonen innrømmet hva resultatet ble.

Men innkjøpsansvarlig Nina Lorgen Flemmen i TVNorge håper at ærlighet varer lengst, for andrevalget er serien «Lost», som hun har store forhåpninger til.

- Jeg tenkte at det var enda godt at her er det to godbiter. Det kunne jo vært slik at andrevalget var en serie som var ranket som nummer 35 eller noe slikt, sier hun til TV 2 Nettavisen.

- «Frustrerte Fruer» er en litt bredere type såpeserie, men «Lost» er mer «in», sier hun.

«Lost» handler om et fly som styrter på vei over Stillehavet, og hva som skjer med dem som overlever på en øde øy.

Lorgen Flemmen sier serien er en blanding av thriller, drama og mystikk. Hun sier at den har skapt stort engasjement i form av nettdiskusjon i USA, og TVNorge vurderer å satse på denne typen interaktivitet også i Norge.

Serien skulle egentlig startet i morgen, onsdag, men fordi en del av scenene i starten kan minne om dem man har sett fra flomkatastrofen i Asia, ble den utsatt til 2. februar.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag