Gå til sidens hovedinnhold

Taxikalkulator

Kalkulatoren viser hvordan taxiprisen fremkommer ved å legge inn de enkelte priskomponentene.

Her finner du taxikalkulatoren

Om Taxikalkulatoren

Les mer om taxipriser her.

Taxiprisenes komponenter:

Startprisen: Det taksameteret står på når du setter deg inn.

Henting/fremmøte: Prisen for å bli hentet. Prisene kan være forskjellig ved bestilling der og da, eller ved henting til et bestemt tidspunkt.

Pris per minutt: Dette er den ene delen av parallelltaksten, der antall minutter og pris per minutt må legges inn.

Pris per kilometer: Dette er den andre delen av parallelltaksten, der du må legge inn pris per kilometer og antall kilometer.

I kalkulatoren kan du se hvordan prisene fremkommer ved å legge inn de enkelte priskomponentene. Under kalkulatoren finner du lenker til taxipriser i de fire største byene.

Du kan beregne prisene med Taxikalkulatoren fra Norges Taxiforbund.

I denne kalkulatoren kan du legge inn hvilken adresse du reiser fra, og skal til. Kalkulatoren regner automatisk ut hva du skal betale. Alle taxiselskaper som kjører mellom adressene vil da vises i kalkulatoren.

Kalkulatoren tar utgangspunkt i avstands- og tidsberegninger fra Google Maps. Kø, omkjøringer og evt. tillegg for bompenger og fergebilletter blir ikke tatt hensyn til i beregningen av prisene. Det blir ikke tatt hensyn til rabattordninger og fastpriser, for eksempel til og fra flyplasser. Dermed kan du velge det selskapet som er billigst.

Kalkulatoren beregner priser ut fra det tidspunktet du legger inn. I praksis kan du i løpet av turen gå over til en annen tariff.

Her finner du taxikalkulatoren.

Lenker til taxipriser

De enkelte priskomponentene finner du på taxiselskapenes nettsider. Her er lenker til priser i taxiselskaper i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim.