*Nettavisen* Økonomi.

Telenor kutter prisene

Telenor-kundene kommer til å spare 200 millioner kroner i året på priskuttet som ble annonsert onsdag. Her er de nye prisene.

01.09.04 18:34

Priskuttet gjelder både bedrifts- og privatkundene.

- Vi har sagt at Telenor skal være konkurransedyktige på pris i mobilmarkedet, og det bekrefter vi med denne prisendringen. Gjennom dette har vi gjort det enda billigere for kunder med Privat-abonnement, samtidig som djuice-kunder også får gunstigere priser, sier divisjonsdirektør Berit Kjøll, som leder Telenors virksomhet i det norske privatmarkedet.

For de som har et Telenor Mobil Privat-abonnement, reduseres taleprisene til mobil og fasttelefon fra 1,99 til 1,59 kroner minuttet. For djuice-abonnentene kuttes prisen til mobil fra 1,99 til 1,79, mens samtaler til fasttelefon settes ned fra 3,99 til 2,99 kroner per minutt. Endringene trer i kraft fra i dag 1. september.

Prisendringer vil også bli gjennomført for kunder med abonnementene Bedrift og Bedrift basis.

Med Bedrift blir det 14 prosent billigere å ringe fra mobil til fastnett, ved at minuttprisen kuttes fra 69 til 59 øre. I tillegg blir månedsprisen redusert til fra 135 til 129 kroner.

Endringen for bedriftsabonnentene gjelder fra 16. august 2004.

Abonnenter med Bedrift basis får sin månedspris redusert fra 65 til 59 kroner, og minuttprisen reduseres med 10 øre til 1,29 kroner. Denne endringen trer i kraft 1. september.

Prisene for både Bedrift og Bedrift basis er eksklusiv merverdiavgift.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.