*Nettavisen* Økonomi.

Teletopia-sjef brukte skjult mikrofon

Teletopia-sjef Robert Hercz skal ha skjult en diktafon i jakkelommen under et meglingsmøte med Post- og Teletilsynet. - Vi føler vi er blitt tråkket på, sier direktør Willy Jensen i PT.

04.09.03 07:53

- Vi føler vi er blitt tråkket på og forført, og er redd for at hele meglerapparatet er blitt ødelagt. Dette er trist, sier Jensen til Dagens Næringsliv.

Hercz innrømmer at han tok opp meglingsmøtet med Telenor på bånd.

- Jeg hadde med meg en diktafon under jakkelommen for mitt eget bruk, og ikke for publisering. Når Telenor bringer inn løgnaktige påstander om hva som skjedde i meglingsmøtet under rettssaken, hadde jeg ikke annet valg enn å legge frem båndet for retten, sier Hercz til DN.

Post- og Teletilsynet (PT) har klaget inn Hercz' advokat, Anne Kristin Brække i Steenstrup Stordrange for advokatforeningens disiplinærutvalg.

Lydbåndet, som Robert Hercz tok opp, brukes nå som bevismateriale av Teletopias advokat Morten Steenstrup.

Den 23. september skal lagmannsretten behandle Teletopias søksmål mot Telenor.

Steenstrup reagerer skarpt på at PT klager på advokat Brække.

- Dett er en kjempeblunder av Post- og Teletilsynet. Et teletilsyn burde brukt en telefon for å sjekke faktum om hvem som var på meglingsmøtet da det ble tatt opp. Det var jeg og ikke Brække som var til stede, sier Steenstrup som samtidig understreker at hverken Brække eller han selv var klar over at det skulle gjøres lydopptak på møtet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.