Telias hovedkontor i Oslo har mottatt en trussel tirsdag etter en kontroversiell reklame som viser en kvinne som kaster hijaben.

- Vi kan bekrefte at trusselen er direkte koblet til kampanjen, sier Kristian Fredheim, kommunikasjonssjef i Telia, til Nettavisen.

Han har ellers få kommentarer.

- Dette er en konkret politisak og vi har en god dialog med politiet og sikkerheten til våre ansatte er det viktigste å prioritere, sier Fredheim.

Slik Nettavisen omtalte i går, har Telia den siste tiden opplevd klagestorm etter en ny reklamefilm.

Undersøker

Trusselen kom på formiddagen og var rettet mot selskapet. Operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo politidistrikt sier at de har vurdert trusselen til å være ikke reell og således ufarlig.

- Vi har enkelte kriterier å vurdere trusler ut fra og vi har vurdert denne til å være en uspesifikk trussel og ikke reell. Men å fremsette trusler er i seg selv straffbart, så vi etterforsker saken, sier han til Nettavisen.

Han understreker at trusselen ikke har ført til stengte butikker eller andre tiltak.

- Vi etterforsker på vanlig måte, sier Jøkling.

På Twitter skriver Politiet i Oslo at at de ikke tror det er sannsynlig at trusselen er reell.

Reagerte

Slik Nettavisen skrev mandag har både kunder og andre reagert på budskapet de mener Telia sender ut. Over 700 har kommentert videoen på Facebook, og over 3600 har lagt igjen en kommentar på Instagram.

«Er det frihet å kaste hijaben? For noen sikkert. Men ikke alle? Hva driver dere med her Telia? Smakløst», skriver en i kommentarfeltet på Facebook.