Gå til sidens hovedinnhold

Til fjells? Det er ikke for seint

Du kan fortsatt få en ukes overnatting rett ved skibakken for under 1000 kroner. Se hva som er ledig.

De neste uken pakker mange skisultne nordmenn bilen og reiser til fjels. Alpinsentrene begynner å bli fylt opp, men det er fortsatt muligheter for å skaffe seg rimelige opphold, svært nær skibakkene.

Selv om finanskrisen har gjort at mange tenker seg om to ganger før de bestiller vinterferie, har det ifølge salgssjef i Hemsedal Kenneth Larsen vært en økning i bestillingene siden i fjor.

- Volumet på antall bookinger er større enn i fjor hos oss, men siden vi til årets sesong har opprettet rundt 1000 nye sengeplasser, er det fortsatt en del ledig. Vi merker at det under finanskrisen bookes seinere enn det har blitt gjort de siste årene. Nå bestiller folk tett opp til vinterferien, sier han.

Hemsedal

Eksempler på ledig overnattinger i uke 8, 9 og 10 (Søndag - Fredag)

Det kanadiskinspirerte servicebygget «Alpin Lodge» ligger 30 meter fra heisen, og rommer blant annet en stor restaurant, lobbybar og dagligvarebutikk.

Her er det ledige leiligheter for 13 personer til 16999 kroner.

Ca. 150 meter fra skiområdet og heiser ligger Mølla, som har ledige firepersons leiligheter til 6390 kroner.

Det er også ledige boenheter på Vesleståen, som ligger rett ved skibakken. Her er prisene fra 9990 kroner for 12 personer.

Skal man på guttetur, og vil bo rimelig kan Totten være et alternativ, ifølge Larsen. Her kan fire personer bo fra søndag til fredag for 2990 kroner. Totten ligger ca. 30 meter fra nærmeste heis.

Hjemmeside Hemsedal

Beitostølen

Eksempler på ledig overnattinger i Uke 8, 9 og 10 (Søndag - Fredag)

200 meter fra skibakken er det ledige seksmannshytter til 6935 kroner for perioden søndag til fredag i Uke 8, 9 og 10.

De har også studioleiligheter ledige i samme tidsrom. Dette er mindre leiligheter for to personer på 20 kvadratmeter. De ligger rundt 150 meter fra bakken og kan leies for 3635 kroner.

Hotell og skipakke: Pakken gjelder for to voksne i dobbeltrom fra Søndag til Onsdag. Man velger selv om man vil bo på SAS eller Bergåhotellet. I pakken er det inkludert frokost i tre dager, og heiskort i to dager. Denne pakken koster 4195 kroner. Tilleggspris pr. barn under 16 år: 695 kroner. Begge hotellene ligger rundt 50 - 100 meter fra bakken.

Hjemmeside Beitostølen

Hafjell

Eksempler på ledige overnattinger på Hafjell Uke 8 og 9 (Søndag - Fredag)

Seks-sengs leiligheter 50 meter fra bakken til 6800 kroner.

Leiligheter med bakken i umiddelbar nærhet for 12 personer kan leies for 13.000 kroner.

I samme område får man også 8-sengs leiligheter til 9600 kroner, og firesengsleiligheter til 4600 kroner.

For hytteturistene kan de lokke med en 8 sengshytte med priser fra 9600 kroner, også nært skibakken.

Hjemmeside Hafjell

Trysil

Eksempler på ledige overnattinger Uke 8

På Fageråsen Panorama kan du leie leiligheter for seks personer til 2015 per person for en uke, eller et weekendopphold fra 1050 kroner per person. Leilighetene er utstyrt med blant annet badstue og peisovn. Området ligger midt i skibakken.

På Storsten Hyttegrend er det ledige leiligheter for 12 personer. Disse koster fra 1920 kroner per person for et ukesopphold. Også disse ligger midt i skianlegget.

Hjemmeside Trysil

Valdres

Uke 8 i Valdres nærmer seg fullbooket, men det er fortsatt mulig å skaffe seg opphold.

Eksempler på ledige overnattinger Uke 8

Vasett ligger ca. 250 meter fra skianlegget og har ledige leiligheter. 8-personshytte koster ca. 9500 kroner fra Fredag til fredag. For tredager koster leilighetene 3000 kroner, og 4000 kroner for fire dager.

Det er ledige hytter iblant annet Aurdalsåsen, som ligger på toppen av skiheisen.

Hjemmeside Valdres

Kommentarer til denne saken