Gå til sidens hovedinnhold

Tilbyr billigbilletter til Paris og Praha

31. mars starter flyselskapet Sterling lavprisflygninger fra Skandinavia til Paris og Praha.

Det opplyser Sterling på sine hjemmesider.

Dermed får to av Europas mest populære hovedsteder; Paris og Praha, for første gang det Sterling selv kaller «ekte lavprisflygninger» fra Skandinavia.

Fra 31. mars kan du fly fra København tre ganger i uken. Praha-flygningen åpner 1. april dersom Sterling får tillatelse fra tsjekkiske myndigheter å starte flygningene før Tsjekkia blir medlem av EU. Praha-ruten har også tre ukentlige avganger.

Vurderer flere nye byer
- Åpningen av lavprisruter til spennende storbyer i Mellom-Europa er et naturlig skritt i Sterlings utvikling. Våre lave kostnader og høye effektivitet gjør at vi kan tilby vesentlig lavere priser enn de ruteselskapene som i årevis har fløyet til de to byene, sier Sterlings administrerende direktør Torben Anker Sørensen.

Etterhvert håper Sterling på å øke frekvensene på eksisterende ruter i tillegg til å åpne ruter for andre destinasjoner i Europa.

- Lave introduksjonspriser
Sterling markerer åpningen med fastpris på flygningene til Paris og Praha for 498 kroner én vei. Introduksjonstilbudet gjelder for bookinger som skjer i perioden fra den 4. til 11. februar 2004 via Sterlings hjemmeside. Tilbudet gjelder alle avganger inntil 15. juni, og også avreise i påsken.

Salget åpner på internett 4. februar.

Reklame

Slik forvandler du mobilen til et kraftig varmekamera