*Nettavisen* Økonomi.

Tilbyr gratis bredbåndstelefoni

En ny utfordrer til Skype og andre etablerte bredbåndstelefonileverandører har nå kommet på banen med et uslåelig tilbud.

11.08.05 11:34

VoipBuster heter det nye dataprogrammet som lar deg ringe gratis til alle hustelefoner i 24 land. Disse landene inkluderer blant annet Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, USA og England.

Ingenting ekstra
Programmet ser i utgangspunktet ut som en blåkopi av Skype, men har ingen funksjoner utover å ringe til andre telefoner. Det er for eksempel ingen mulighet til å ringe til andre VoipBuster-programmer, og ingen mulighet til «chatte» med kontaktene dine.

Laster en ned programmet kan en ringe hvor som helst gratis i ett minutt (to ifølge ryktene). Setter en derimot inn én euro på ringekontoen skal en kunne ringe ubegrenset.

Koster til mobil
Programmet har ingen månedsavgift og ingen tilknytningsavgift. Derimot tar de betalt for samtaler til blant annet mobiltelefoner. Det skal ikke være mulig å ringe fra fasttelefon og til programmet.

Vi har forsøkt å laste ned programmet, men later til å være betydelig overbelastet. Tjenesten ser derimot ut til å være testet av en rekke personer som snakker om det på diverse diskusjonfora på nettet, og det rapporteres om at ting fungerer.

Landene du kan ringe til gratis:

Australia
Østrrike
Belgia
Canada
Kina
Tsjekkia
Danmark
Finland
Frankrike
Hellas
Tyskland
Ungarn
Irland
Italia
Luxemburg
Nederland
Norge
Portugal
Spania
Sverige
Sveits
Taiwan
USA
England

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag