Se hele vodcasten (video-podkasten) Stavrum & Eikeland her:

Netflix-serien «The Tinder Swindler» rir verden som en farsott. Over 50 millioner mennesker har rukket å se serien siden premieren for rundt tre uker siden.

Serien handler om israeleren Simon Leviev, som i mange år har svindlet en rekke kvinner gjennom dating-appen, Tinder. Av alle kvinnene som har blitt svindlet, er det norske Cecilie Fjellhøy som har havnet mest i uføre, nesten tre millioner kroner skylder hun en rekke långivere, hovedsaklig norske. Hun er ikke nådig i sin kritikk av Norge og den norske finansbransjen:

- Folk har tatt livene sine. Det er uverdig for Norge. Det er forferdelig å føle seg så liten mot så sterke krefter som det finansbransjen er, sier Fjellhøy til Stavrum & Eikeland.

Her kan du høre hele episoden som podkast:

Rik i Hollywood

Mens norske Cecilie og mange andre kvinner sitter igjen med gjeld til pipa, håper svindleren selv at hans «Rise to Fame», vil gjøre ham rik i Hollywood.

I videoklippet under ser du Cecilie Fjellhøy sin reaksjon på at Simon Leviev skal fortelle sin versjon på amerikansk TV:

Hos Stavrum & Eikeland åpner hun opp om hvor jævlig de siste årene har vært, etter at hun ble lurt av ham som hun trodde var den store kjærligheten. Det var så ille, at moren hennes la henne inn på institusjon.

- Det var helt jævlig å bli forlatt, men jeg visste at moren min trengte fred, sier hun gråtkvalt hos Stavrum & Eikeland.

Også politiet får sitt pass påskrevet, som hun mener ikke tok henne seriøst nok, da hun kontaktet dem.

– Takk gud for media, sier hun til Stavrum & Eikeland.

Flere episoder

Her kan du høre flere episoder av Stavrum & EikelandNettavisen-podkast eller Spotify eller Apple podcasts.

Gjester har vært tidligere statsminister i Danmark, Helle Thorning-Schmidt, tidligere statsminister Erna Solberg (H), Ap-leder og nåværende statsminister Jonas Gahr Støre, NRKs Fredrik Solvang, influenser Linnea Myhre, friidrettspappa Gjert Ingebrigtsen, finanstopp Knut Brundtland, skipsreder Herbjørn Hansson, samt investorer som Jens Ulltveit-Moe, Jan Petter Sissener, Kristian Adolfsen, Johan H. Andresen og Reynir Indahl, for å nevne noen.