Gå til sidens hovedinnhold

Truls Svendsen håver inn millioner på boligsalg

Komikeren kan le hele veien til banken.

Det er ikke bare på scenen at den populære komikeren Truls Svendsen nyter suksess. I april solgte programlederen også boligen sin på Grünerløkka i Oslo.

Prisen han fikk for den to-roms store leiligheten var 7,7 millioner kroner. Det gir ham en gevinst på ca. 3,2 millioner kroner. For han bladde «bare» opp ca. 4,5 millioner kroner da han kjøpte leiligheten i 2011.

- Truls ønsker ikke å kommentere dette, sier hans manager Espen Andresen hos Plan B.

Les også

Orkla tar av på børsen - Hagen-gevinst på 226 millioner

Nytt show utsolgt i Tromsø

Svendsen ble for alvor TV-kjendis da han i 2005 fikk jobb som utegående reporter på TV2-programmet «Senkveld med Thomas og Harald». Siden da har TV-opptredende bare blitt flere.

Han har også gått over Grønland sammen med Cecilie Skog. Resultatet ble vist i TV-serien «Tjukken & Lillemor». I år inntar også Svendsen for første gang scenen alene med sitt soloshow «Fra Æ til Å» , hvor han skal synge og fortelle om livet sitt.

Premieren ble holdt i februar i Tromsø, hvor komikeren er fra.

- Det er et enmannsshow om livet mitt - uten de kjedelige delene. Det blir noen artige, rare hendelser fra barndommen i Tromsø, men jeg snakker også om morsomme hendelser i forbindelse med jobb og voksenlivet, har Svendsen tidligere sagt til iTromsø.

Det tok ikke lang tid før billettene var revet vekk.

- At vi måtte sette opp ekstraforestillinger føles helt fantastisk. Dette er, og har alltid vært byen. Det blir også masse dans, akrobatikk og sang! Jeg er ingen sanger, men man må bare «klinke til» er min filosofi. Jeg har tross alt bygd karrieren på å være udugelig, humret han.

Les også

Staten tilbyr bøndene 1 milliard - bøndenes krav er på 1,92 milliarder

Blir pappa

I to sesonger har også Svendsen vært TV-aktuell med det populære programmet «Truls à la Hellstrøm». Ifølge TV 2 handler programmet om kjendiskokken Eyvind Hellstrøm kan omgjøre Truls Svendsen til å bli en kulinarisk mester. Og motsatt: Om Svendsen kan få Hellstrøm til bli litt mindre fin på ting.

Svendsen tror det går fint å være morsom uten kokken ved sin side.

- Han er en nydelig mann, men det skal nok gå helt fint å være morsom uten Eyvind. Jeg har gjort en del events på scenen opp gjennom årene, men det er noe helt nytt å ha en forestilling som varer i 90 minutter. Det komiske med «Truls à la Hellstrøm» er at hans skulle være matalibiet, og jeg humoralibiet - men han endte opp med å være begge to, sa han lattermildt til iTromsø.

Til høsten tar han showet til Oslo.

Les også

Klima-Stordalen sliter med «flyskam». Fløy privatflyet 33 timer – i april

«Hemmelig» kjæreste

I mars gjestet også 46-åringen det populære programmet«Lindmo» på NRK der han åpenhjertig snakker om å det å bli pappa for første gang.

- Det er fantastisk. Jeg gleder meg veldig til det. Jeg er ikke helt i rute. Vi har kjøpt en barnevogn, også har vi kjøpt hjul til den, lo han og betrygget seg om at det fremdeles var to måneder igjen til termin.

Han venter barn med kjæresten Charlotte Smith. Nettavisen har også tidligere skrevet at deres forhold ble kjent i 2017, da Svendsen la ut et bilde av paret på Instagram etter at Dagbladet hadde skrevet at han var singel. Dette stemte altså ikke, og ifølge Se og Hør har paret vært sammen i over to år.

«Leste plutselig på forsiden av Dagbladet lørdag at jeg er singel. Det er jo bare tøv, for Charlotte er en fantastisk kjæreste som gjør meg glad», skrev Svendsen under et bilde av de to den gangen.

Tidligere i år kjøpte paret seg bolig til nærmere 11 millioner kroner på Slemdal i Oslo.

Kommentarer til denne saken