*Nettavisen* Økonomi.

Trump vs. Biden: Johan H. Andresen er ikke i tvil om hvem han ville stemt på

- Noen kommer til makten, som ikke burde vært der.

30.09.20 14:13

I tillegg til betraktninger rundt det amerikanske presidentvalget forteller Johan H. Andresen om sin bekymring over situasjonen i Sverige i denne ukens episode av Stavrum & Eikeland.

Man kommer ikke nærmere adel i Norge enn Andresen-familien. Moren til dagens overhode Johan H. Andresen, var datter av en svensk greve og faren tilhørte samfunnseliten i Norge. Greve, storfyrste, kurfyrste, marki, hertug, erkehertug eller baron - hvilken tittel vil Johan H. Andresen ønske seg?

Les også: TV-øyeblikket alle snakker om: - Kan du holde kjeft, mann!

Dette, samt mye mer, forteller en svært åpen Johan H. Andresen om i ukens Stavrum & Eikeland. Blant annet om sitt glødende engasjement for de svake i samfunnet gjennom arbeidet med sosialentreprenørskap, om hvordan han har gjort farsarven på 3,5 milliarder kroner om til 35 milliarder kroner, om hvordan Andresen-familien har taklet de mange generasjonsskiftene med forfordelinger av enkelte sønner, som nå har kulminert i at en av hans to døtre arver like mye av imperiet. Og ikke minst om fake news, Trump, Biden og det amerikanske valget.

Les også: - Den verste debatten noensinne, det var skammelig

Du kan også høre Stavrum & Eikeland i Apple podcasts eller Spotify.

Klikk på bildet for å forstørre. Johan H. Andresen 29.09.2020

Johan H. Andresen er sterkt politisk engasjert og er ikke i tvil om hva han ville stemt i det amerikanske presidentvalget.  Foto: Alexander Winger (Nettavisen)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.