Gå til sidens hovedinnhold

TV 2-profilen sjokkert: - Vil ikke se det de har i Sverige her hjemme

Kadafi Zaman rister på hodet av politisk korrekte svensker.

Se hele videoen av TV 2-profilen hos podcasten Stavrum & Eikeland under:

Kadafi Zaman har de siste årene vokst frem til å bli en av de fremste TV-profilene i Norge. Gjennom snart 20 år har han for TV 2 dekket noen av de mest tragisk, betente og voldsomme sakene som kommer inn i norske hjem via TV-ruta.

Et av områdene han har jobbet ekstra mye med, er innvandring og integrering. Blant annet har han på nært hold sett hvordan svenske medier dekker problemene rundt innvandrergettoene. Det han ser, sjokkerer ham.

- Jeg vil ikke se det de har i Sverige her hjemme, sier Zaman til Stavrum & Eikeland.

«Jævla muslimfaen!»

TV 2-stjernen er helt klart en liberal innvandrer, som den ene fredagen kan gå til fredagsbønnen, mens han den neste fredagen kan bli med kollegaer på en fredagspils. Ikke alle liker det og han har fått slengt etter seg mange skjellsord fra ulike innvandrermiljøer: «Jævla muslimfaen!»

Hos Stavrum & Eikeland forteller Zaman om hvordan han takler slik sjikane og hva det gjør med ham som person. Han tar også for seg en rekke politisk betente spørsmål som innvandring og integrering, islamisme, terror, høyreekstremisme og andre ekstreme miljøer.

Podcasten er en reise gjennom Zamans yrkesaktive liv og hvordan han klarer å nullstille seg etter å ha opplevd lik som ligger strødd, blitt slått og fengslet, blitt truet på livet og mye mer.

Zaman er aktuell med boken: «Den norske drømmen»

Helle Thorning-Schmidt og Johan H. Andresen

Her kan du høre flere episoder av Stavrum & EikelandAcast eller Spotify eller Apple podcasts.

Gjester har vært tidligere statsminister i Danmark, Helle Thorning-Schmidt, statsminister Erna Solberg, Ap-leder Jonas Gahr Støre, NRKs Fredrik Solvang, influenser Linnea Myhre, friidrettspappa Gjert Ingebrigtsen, finanstopp Knut Brundtland, skipsreder Herbjørn Hansson, samt investorer som Jens Ulltveit-Moe, Jan Petter Sissener, Kristian Adolfsen, Johan H. Andresen og Reynir Indahl, for å nevne noen.