*Nettavisen* Økonomi.

Ulvøya-palass med 3 mill. rabatt

Luksus-salget går tregt - selv med John Fredriksen som trekkplaster.

Skipsreder John Fredriksens gamle hus på Ulvøya, sydøst i Oslo, er fortsatt ikke solgt.

Palasset på Ulvøya
Adressen er Måkeveien 64 på Ulvøya, best beskrevet som «beste østkant». Huset er bygget i 1966 og ligger på høyden med utsikt over Paddehavet. Det har et bruttoareal på 485 kvadratmeter. Den nye eieren kan nyte solen fra tomten på to mål.

Se bildene av den herskapelige boligen i bunnen av teksten

- Ned tre millioner
Kim André Krabbe hos Privatmegleren har hatt eiendommen fra 1966 til salgs siden rett før påske. Prisantydningen har til nå vært 23 millioner kroner.

- Responsen er bra, men prisantydningen var vel optimistisk. Nå kommer vi til å sette ned med tre millioner for å få litt mer fart, sier Krabbe til Nettavisen torsdag.

Ifølge Krabbe er det i dag en dialog med to mulige kjøpere:

- Budviljen har så langt ligger mellom 19 og 20 millioner, så vi satser på en ny visningshelg, sier Krabbe til Nettavisen.

Fredriksens gamle perle
John Fredriksen flyttet til Ulvøya som ung og vellykket skipsmegler på begynnelsen av 70-tallet. Først sammen med en kamerat, og da kameraten gikk konkurs overtok Fredriksen hele huset. Det var herfra han startet sitt første rederi og det var her han arbeidet helt til han forlot landet etter oljetyverisaken på 80-tallet.

For John Fredriksen var palasset på Ulvøya stedet hvor han bygget seg opp fra nær null til en formue som den gang var på mange hundre millioner kroner - og som skapte grunnlaget for dagens rikdom.

Hold oversikten over eiendomsmarkedet med boliga.no

Klikk på bildet for å forstørre.

- Jeg solgte naboeiendommen i fjor for 22 millioner kroner, har Krabbe tidligere fortalt Nettavisen.

Skal du selge? Sjekk ut meglerguiden

Seilforeninger og tennis
Privatmegleren legger vekt på en rekke fritidstilbud som kan passe en ny eier bedre enn storrederen:

«Området kan ellers by på seilforeninger, ro- og padleklubber, småbåthavner, dykke- og snorkle muligheter, tennisklubber, speidergrupper med mer. Roklubben tilbyr ved medlemskap utlån av kajakker og robåter, samt fri benyttelse av klubbens treningsstudio og gymsal», heter det i presentasjonen.

Du finner hele beskrivelsen her: Lenke til annonsen.

Av detaljer som ellers fremgår på bildene er blant annet peis på kjøkkenet, gullkraner på badet - og en gedigen og usjenert utsikt.

Minrente.no: Få det billigste boliglånet her

Se bildene her:

1785

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag