Gå til sidens hovedinnhold

Utbombet aksje kan femdobles i rekordfart

Aksjeanalyser.com har i dag sett nærmere på en av de kanskje mest utbombede aksjene på hele Oslo Børs, Kongsberg Automotive (KOA). Aksjeanalyser.com ser nå muligheter for en femdobling for denne aksjen i løpet av de neste 1-3 måneder.

Aksjeanalyser.com, og som leverer omfattende uavhengige analysetjenester for nordiske investorer, har i dag sett nærmere på en av de kanskje mest utbombede aksjene på hele Oslo Børs, Kongsberg Automotive (KOA).

Aksjeanalyser.com ser nå et veldig stort potensiale for denne utbombede aksjen, og på både kort og mellomlang sikt.

Aksjeanalyser.com ser et potensiale for aksjen opp mot NOK 0.40 på 1-3 ukers sikt, og opp mot NOK 0.80 på 1-3 måneders sikt.

Aksjen handles i skrivende stund fredag ettermiddag rundt NOK 0.145.

Les gjerne også: "Bitcoin har et ekstremt potensial nå"

Aksjeanalyser.com ser altså et betydelig potensiale for denne totalt utbombede aksjen nå på kort og mellomlang sikt.

Så skal det selvfølgelig nevnes at aksjen er svært volatil, og det innebærer således også svært høy risiko ved å investere i aksjen.

Annonsørinnhold:

NÅ kan du frem til 31/10-2020 få hele 34% rabatt på fornyelse eller nytt VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com! Fornyer du ditt VIP medlemskap så får du naturligvis lagt til 12 mnd medlemskap fra etter utløpet av din nåværende medlemsperiode! Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

Les gjerne også saken: Spetalen hamstrer aksjer og det kan være smart

Kongsberg Automotive ASA (ticker på Oslo Børs: KOA)


Kongsberg Automotive Holdings ASA er et norsk selskap som utvikler, produserer og selger produkter til bilindustrien over hele verden. De tilbyr produkter i verdensklasse til den globale kjøretøyindustrien. Produktene øker kjøreopplevelsen, gjør kjøretøyene tryggere, mer komfortabel og mer bærekraftig. Gruppen har fire hovedgrupper: drivlinje, som inkluderer girsystemer for lette kjøretøyer, interiør, som inkluderer sikkerhetsprodukter og komfortrelaterte produkter for bilinnredning, førerstyring og chassisrelaterte produkter til kommersielle kjøretøyer, kraftutstyr, væskeoverføring inkludert væskebehandlingssystem for kjøretøy og personbiler. Geografisk selger selskapet produkter i Europa, Nord-Amerika, Sør-Amerika, Asia og andre land. Majoriteten av inntektene kommer fra Europa.

Her noen nyttige linker for mer informasjon rundt selskapet og slik som: aksjekurs, nyheter om selskapet, finansiell informasjon, Nøkkeltall, Regnskap, finanskalender, resultatrapporter mv.

Hjemmeside Investor Relations Oslo Børs Nordnet Morningstar

[Oppdatert analyse den, 09.10.2020]:

Les gjerne saken om Magnora (MGN) her i fra 23/08-2020: "Den kanskje minst kjente «grønne aksjen» på Oslo Børs, er kanskje den mest spennende i tiden fremover. Aksjen har potensiale for å dobles i rekordfart.

Teknisk Analyse av Kongsberg Automotive ASA (ticker på Oslo Børs: KOA)

Kongsberg Automotive ASA (ticker på Oslo Børs: KOA) er en totalt utbombet aksje på Oslo Børs, og som nylig måtte gjennomføre en gigant emisjon for å redde selskapet fra konkurs.

Nå kan tiden være inne for å kjøpe aksjen, og Aksjeanalyser.com mener aksjen fremstår som svært interessant nå rundt dagens kursnivå og hvor aksjen handles rundt NOK 0.145.

Aksjen viser nå klare tegn til å gjerne etablere en bunn rundt disse nivåene her, og aksjen har brutt ut av den bratt fallende trenden, og etablert en konsolideringsformasjon mellom NOK 0.12 og NOK 0.20.

Et etablert brudd over NOK 0.20-nivået vil utløse at kraftig teknisk kjøpssignal for KOA, og som da raskt kan stige til både NOK 0.40 og NOK 0.80 i løpet av de neste 1-3 måneder.

Aksjeanalyser.com vurderer KOA som en veldig spennende og interessant aksje rundt dagens kursnivå, og etter en solid emisjon nå for en tid tilbake og selskapet er godt finansert videre fremover.

Aksjeanalyser.com vurderer altså Kongsberg Automitive (KOA) som en veldig interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå, og ser et potensiale for aksjenn opp mot NOK 0.40 på kort sikt (1-3 uker) og opp mot NOK 0.80 på mellomlang sikt (1-3 måneder sikt).

Det som eventuelt vil kunne endre dette nå positive tekniske bildet for KOA vil være om aksjen skulle bryte ned under støttenivået rundt NOK 0.12.

Slik det samlede tekniske bildet for KOA er i dag så signaliseres videre oppgang for aksjen både på kort og mellomlang sikt.

Les også saken: «Aksjeanalyser.com starter i disse dager et samarbeid med den norske kryptobørsen Norwegian Block Exchange (NBX), og NBX vil blant annet levere mange interessante artikler og saker rundt kryptovaluta mv. for Aksjeanalyser.com sine medlemmer og lesere i tiden fremover. Så vil Aksjeanalyser.com selv komme med mange analyser av kryptovaluta som bitcoin mv. videre fremover nå.»

Teknisk Analyse av Kongsberg Automotive ASA (ticker på Oslo Børs: KOA):