*Nettavisen* Økonomi.

Utelivskonge kjøpte ny bolig: - Flisene ramler ned på badet

RADIO SILENCE: - Dette er en reklamasjonssak på badene våre som har pågått i mange år. På et tidspunkt så valgte Trivselhus å slutte og kommunisere med oss, sier Bo Vivike.

RADIO SILENCE: - Dette er en reklamasjonssak på badene våre som har pågått i mange år. På et tidspunkt så valgte Trivselhus å slutte og kommunisere med oss, sier Bo Vivike. Foto: Scanpix/Berit Roald (Scanpix/Berit Roald)

Utelivsbaron Bo Vivike saksøker husprodusent for 1,2 millioner kroner.

Utelivsgründer Bo Vivike saksøker ferdighusprodusenten Trivselhus. Stridens kjerne står om mangelskrav ved oppføring av bolig.

- Dette er en reklamasjonssak på badene våre som har pågått i mange år. Vi har egentlig hatt en god dialog med Trivselhus, men på et tidspunkt så valgte Trivselhus å slutte å samarbeide og kommunisere med oss. Det ble rett og slett «radio silence», sier Bo Vivike.

Les også: Kjøpte «rottereir» - får giganterstatning

Utbedret bare symptomer

Han forteller at de til slutt ikke så noen annen utvei enn å gå til rettslig skritt for å få brakt forholdene i orden. Kravet er på 1,2 millioner kroner.

- Huset stod nytt i 2012, men Trivselhus har ikke tatt tak i problemene i løpet av disse syv årene. De har utbedret noen av symptomene, men ikke årsaken til problemene. Vi har fliser som ramler ned fra badet, fortetter Vivike.

Siviløkonomen tilbød i en årrekke Oslos festglade befolkning en tumleplass i organiserte former i de sene nattetimer. I 2017 kvittet han seg med nattklubbene og satset på «restaurant-bar-klubb-konsepter» ifølge DN.

- Har avvist kravet

Vivike står blant annet bak BAR Tjuvholmen, som er eid av Strav Holding. I fjor omsatte holdingselskapet for 122 millioner kroner.

Saken skal opp i Asker og Bærum tingrett i desember.

- Det medfører riktighet at det er fremmet et krav mot Trivselhus Norge AS. Kravet er avvist, sier advokat Anders Lafton Briskodden som representerer Trivselhus Norge.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag