*Nettavisen* Økonomi.

Vant 2 mill. på 30 år gammel rekke

Oslo-kvinnen hadde ingen anelse om at tipperekken til fire kroner som hun hadde arvet etter sin far, var gått inn med en av de største premiene i Norsk Tippings historie.

02.04.04 14:20

En kvinne fra Oslo er over 2 millioner kroner rikere, etter at hun var eneste tipper med tolv rette på søndagskupongen. Dermed tok hun både bonuspotten og den ordinære tolverpotten.

Tipperekka hun vant på, var heller ikke en hvilken som helst rekke. Ikke nok med at den var en enkeltrekke. Den var også en liten arv etter faren hennes.

- Riktignok er det ikke første april ennå, men nå tror jeg jammen du drar en på forskudd, sa den hyggelige damen i 60-årene, da Norsk Tipping endelig fikk tak i henne mandag kveld.

Damen, som bor på Rødtvedt i Oslo, hadde ingen anelse om at hun hadde stukket av med en av tidenes største tippegevinster, og hun ble rimelig paff da realitetene gikk opp for henne.

Den opprinnelige rekken ble satt opp at kvinnens far tidlig på 70-tallet.

- Han likte å følge med på tippekampen og var en ivrig tipper. Han satte opp fire enkeltrekker til 4 kroner, og disse spilte han fast. Jeg tror aldri rekkene har gått inn med noe særlig premie, men da han gikk bort hadde jeg ikke hjerte til å kaste dem, forklarer den heldige vinneren.

- Jeg bare fortsatte å levere som før, selv om jeg ikke har peiling på fortball. Fantastisk at den aller siste av rekkene skulle gå inn. Det er liksom Lotto som er spillet mitt, bedyrer hun.

Den nøyaktige premiesummen for tolv rette ble 2.035.080 kroner. Damen forteller at gevinsten skal deles med en tippekamerat. Sammen utgjør de to et to-manns tippelag som spiller for drøyt 70 kroner i uken.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag