Vant du 4,8 millioner kroner?

Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX

Har du sjekket lottotallene fra helga? Norsk Tipping klarer ikke å finne den rette eieren av vinnerkupongen til en verdi av 4,8 millioner kroner.

13.04.04 11:17

For tredje gang i år sitter Norsk Tipping med en milliongevinst uten vinner. Kupongen gikk inn med sju rette lørdag, og den lille lappen er dermed verdt 4.874.760 kroner.

- Vinneren har ikke meldt seg, og vi har den uregistrerte vinneren fra påsken 2002 friskt i minne. Der gikk en spiller glipp av nesten 5 millioner kroner på sitt uregistrerte spill, sier informasjonsrådgiver Remo Andrè Martinsen til TV 2 Nettavisen.

Det var lørdag 10. april klokken 09.58 at vinnerkupongen ble kjøpt hos kommisjonær Den Glad Gris i Tvedestrand.

- Det er ikke ofte det er 5 millioner kroner. Det var kun to stykker som skulle dele gevinsten denne helgen, sier Martinsen.

Vinneren må vise fram gyldig kupong for å få utbetalt premien.

For ordens skyld er tallrekken fra helgen: 7 – 16 – 21 – 22 – 23 – 26 – 29

Helgens mystiske vinner er ikke alene om å ha en millionpremie stående uavhentet. Så sent som nyttårsaften ble det vunnet 2,1 millioner kroner i Viking Lotto på en uregistrert kupong. Her er fristen for premieavhenting i ferd med å gå ut.

Norsk Tipping har fra tidligere tre uavhentede milliongevinster. I september 2001 vant en uregistrert spiller 3,3 millioner etter å ha levert inn kupongen i Våler, Østfold. April året etter ble det levert inn en uregistrert kupong på en Rimi-butikk i Oppdal. Premien på 4,9 millioner kroner har heller aldri blitt avhentet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Økonomi

Annonsebilag