Gå til sidens hovedinnhold

Vaske-Bakke leier ut

Etter flere forsøk på å selge praktvillaen i Holmenhollen har investoren Svein Erik Bakke gitt opp. Isteden har han nå leid ut eiendommen til pyramidekongen Ole Christian Bachs tidligere samboer.

Bakke har i flere år forsøkt å selge eneboligen i Holmenkollen. Da han kjøpte eiendommen i 1996 betalte Bakke 22,5 millioner kroner, skriver Aftenposten.

Nå har investoren funnet en annen løsning for den praktfulle villaen. Han flyttet selv ut av huset 1. mai og siden har det vært under oppussing. Overfor Aftenposten bekrefter Svein Erik Bakke at huset nå er leid ut.

Leietaker er eks-samboeren til pyramidebyggeren Ole Christian Bach.

- Jeg har ikke skrevet avtale med Ole Christian Bach. Han bor jo i Belgia. Det er hans eks-kone som er leietaker og bor i huset. Bach er lite hjemme i Norge. Men han har jo barn som han besøker som alle andre som har barn, sier Bakke til Aftenposten.

Ole Christian Bach ble i 1988 dømt til fire års fengsel for bedrageri av flere titalls millioner kroner. Gjennom 80-tallet bygget Sandefjord-mannen opp en svært omfattende finanspyramide og levde som en av landets mest markante japper.

Reklame

Best i test: Maskinene som gjør frityrmaten sunn