*Nettavisen* Økonomi.

Verdens beste jobb ledig

DRØMMEJOBB: Hadde et halvt års lønnet ferie i et øyparadis vært greit i disse dager? Foto: Shutterstock

Snorkling, late dager langs stranden. 750.000 kroner for et halvt år. Fristende?

14.01.09 09:01

GÅ TIL NETTAVISEN JOBB:

Det virker for godt til å være sant, men det er det ikke. 22. februar går søknadsfristen ut på noe som muligens kan kalles verdens beste jobb, nemlig som «øypasser» på Hamilton Island i Australia.

Snorkle og bade
Som øypasser er det ditt ansvar å utforske øyens muligheter, det vil si snorkle, bade, ta strandlige spaserturer, og ta noen bilder i ny og ned. I tillegg skal du jevnlig rapportere eventyrene dine i en blogg.

Det kreves ingen formell utdannelse, og det eneste kravet er at du er villig til å bedrive nettopp disse vann- og sand-aktivitetene.

150.000 dollar
Det høres vel mest ut som et arbeid man ikke hadde trengt særlig med lønn før å utføre, men faktum er at turistbyrået i Queensland vil betale vedkommende den nette sum av 150.000 australske dollar for seks måneders «arbeid».

Du trenger heller ikke sove i ukomfortabelt under oppholdet. På «kjøpet» får du også en treroms villa med eget svømmebasseng.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Shutterstock

Mer fra Nettavisen Jobb:

Får 3000 nye mail etter juleferien

Finanskrisen kan redde karrieren din

Glamourmodell ble yrkessoldat

- Travelt med å kose seg
- Det er hundrevis av øyer spredt ut over Great Barrier Reef, og vi ser etter noen som kan utforske de forskjellige øyene og rapportere tilbake til resten av verden hva de ser. Vi trenger en person til jobben, og de kommer nok til å ha det travelt med å kose seg, sier turistansvarlig Anthony Hayes, ved Queensland til BBC.

Skal du søke på jobben må du innen 22. februar ha levert inn en søknad samt en liten videopresentasjon av deg selv.

Les mer om stillingen her.

Søkere må imidlertid belage seg på kraftig konkurranse, og Hayes forteller at han forventer å få inn tusenvis av søknader.

Se video fra Hamiton Island under:

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag