Gå til sidens hovedinnhold

Verdens råeste bilpark

På parkeringsplassen til Monte Carlo Beach Club finner man trolig en av de råeste bilparkene i verden. Se bildene.

NA24 var tilstede da Formel 1-sirkuset besøkte fyrstedømme Monaco. Lekeplassen for de ultrarike i Europa. På parkeringsplassen til Monte Carlo Beach Club snublet vi over en av de råeste bilparkene vi noengang har sett.

NA24 - din næringslivsavis

Diesel var tabu. Kun det grommeste av det grommeste. Rolls Roycer, Mercedeser, Aston Martiner, Bentlyer, Poscher, Ferrarier, Lamborghiner sto på rekke og rad.

Se billdene nederst i saken

Monte Carlo Beach Club er ikke for hvermannsen. 75 euro, eller 600 kroner, koster det for å ligge ved bassengkanten en dag. Det får du selvfølgelig gratis hvis du punger ut 620 euro i høysesongen for å bo på hotellet en natt.

I baren får du verdens minste hamburgere, men som til gjengeld er verdens beste hamburgere. Kjendisfaktoren er stor og da NA24 var tilstede festet barna til Caroline som om de aldri hadde gjort noe annet. Også musikkguden Usher koste seg på nabobordet.

Vår egen Idar Vollvik tilbrakte noen dager på luksusstedet sammen med sine meglere. Utover ettermiddagen tar det helt av og ofte blir det iskrig med isen fra champagnekjølerne.

Kommentarer til denne saken