Gå til sidens hovedinnhold

Vil purre høvel-gründer

Ruud & Rye-gründer Reinhard Rye dukket ikke opp for å gi sitt vitnemål i ABI-saken. Nå vil dommeren at fitness-instruktøren og Marbella-beboeren skal purres på nytt.

ABI-tiltalte Christer Tromsdal og de to gründerne i Ruud & Rye strides om hvem som har skylden for feil i prospektet til det avviklede barberhøvelselskapet.

Kraftsalver
Fredag leverte gründer Tom Ruud verbale kraftsalver fra vitneboksen mot Tromsdal. Hans medgründer Reinhard Rye dukket imidlertid ikke opp i Oslo tingrett.

- Vi har ikke fått svar på vitnestevningen, og Rye møtte ikke da han skulle sist fredag. Nå vil vi gjøre nye forsøk på å få fatt i ham på de adressene vi har, sier politiadvokat i Økokrim, Geir Kavli, til TV 2 Nettavisen.

Vil høre mer
I september 2003 sikret Økokrim seg vitneforklaringen til Ruud & Rye-gründer Reinhard Rye gjennom et bevisopptak. Men dommer Kåre Røkkum og resten av rettens aktører vil også gjerne høre Ryes vitnemål under hovedforhandlingen.

Da Reinhard Rye møtte til bevisopptak i september oppgav han at han bor i Marbella i Spania, der han driver et eksklusivt fitness-senter.

Grundig lei
Rye har tidligere har uttalt til media at han er grundig lei hele saken, og ikke kommer til å møte som vitne.

Reklame

Gigantisk pute: Denne gir optimal sovestilling