Gå til sidens hovedinnhold

Vinmonopolets hjemmeside er nede

Gikk ned for telling på Black Friday.

Vinmonopolet er kanskje ikke butikken som er mest kjent for sine elleville Black Friday-tilbud, men likefullt har nettbutikken til det statlige selskapet kollapset under den store salgsdagen.

Ved 13-tiden fredag var det helt umulig å komme gjennom til siden Vinmonopolet.no.

Utfordringer

– Sidene fungerer hos oss, på et internt nett, men det er driftsleverandøren vår som har utfordringer, sier Vinmonopolets kommunikasjonsdirektør, Halvor Bing Lorentzen til Nettavisen.

– Jeg snakket nettopp med en annen hos oss. De søker fortsatt etter feilen. Jeg regner med vi er oppe innen kort tid.

– Er det noe dere har på sidene deres om dagen, som dere gjerne skulle vist fram, men som dere heller får videreformidle gjennom oss enn så lenge?

– Hehe. Det som er fint med nettsidene, når de først funker, er at det er trafikklys der. Du kan se hvor og når det er lite kunder. Smittevern er viktig nå, vet du!

Salgsvekst

Vinmonopolet har hatt en ellevil salgsvekst under koronapandemien med milliardoppgang i salget.

Les også: De beste kjøpene på polet til under 200 kroner (+)

– Vi befinner oss midt i en historisk situasjon med tilnærmet full stopp i grensehandel og taxfree og betydelig redusert skjenking landet rundt; en historisk situasjon som resulterer i historiske tall, uttalte kommunikasjonssjef Jens Nordahl i Vinmonopolet til E24 tidligere i år.

Reiserestriksjoner har nesten ført til full stopp i grensehandelen. Nordmenn brukte bare 28 millioner kroner på grensehandel i andre kvartal i år, mot hele 4,1 milliarder kroner i samme periode i fjor. Det er en nedgang på 99 prosent, ifølge Statistisk sentralbyrå

Les også: Vinmonopolet tjener milliarder på stengte grenser og skjenkestans

Les også: Dommen har falt: Her er de ni beste vinene til lutefisk (+)

Kommentarer til denne saken